Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ασταμάτητη η κυβερνητική προπαγάνδα για τον κορωνοϊό

Είναι πράγματι θλιβερό να ξεπέφτει τόσο χαμηλά αυτό που λέγεται πολιτική. Γιατί τι άλλο από αυτό δείχνει η παρακάτω δήλωση του κυβερνητικού εκπροσώπου, την οποία και σας παραθέτουμε:

ΠΕΤΣΑΣ: «Τα αυστηρά, έγκαιρα, προληπτικά μέτρα για τον περιορισμό του κορωνοιού που πήρε η Ελλάδα, αποδίδουν. Κανένας εφησυχασμός! Εγρήγορση, πειθαρχία, πίστη. Και θα τα καταφέρουμε!»

Ώστε έτσι λοιπόν κύριε Πέτσα “στα έγκαιρα μέτρα” οφείλεται ο περιορισμός του κορωνοϊού και μάλιστα παραθέσατε και συγκριτικό πίνακα μεταξύ Ελλάδας, Βελγίου και Ολλανδίας, όπου πράγματι ο αριθμός των θανάτων είναι πολύ μεγαλύτερος.

Γιατί δεν δείχνατε και έναν πίνακα συγκριτικό με την Ιταλία, που πήραν νωρίτερα από εμάς μέτρα και παρ’ όλη την καραντίνα μετρούν 11.000 νεκρούς; Είναι πράγματι τουλάχιστον κυνικό να κάνει κανείς πολιτική, μετρώντας νεκρούς και σκορπώντας φόβο!

Και για το θέμα αυτό έγραψε ο Γ.Γ. της Χρυσής Αυγής στο διαδίκτυο το εξής μήνυμα:

Νικόλαος Μιχαλολιάκος@michaloliakosn

“Μέμνησο μη σε νικάτω φόβος τας φρένας”. Στην αρχή κάθε εβδομάδας μας λένε ότι έρχεται μεγάλη αύξηση των κρουσμάτων. Περνάει η εβδομάδα και ΕΥΤΥΧΩΣ αυτό δεν συμβαίνει. Την επομένη μας λένε πάλι τα ίδια … ΓΙΑΤΙ;

Exit mobile version