Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Πανικός στο Αλεξάνδρα: Θετικό στον κορωνοϊό ζευγάρι αφρικανών “προσφύγων” – Εξετάζουν όλες τις γυναίκες και τα νεογέννητα μωρά στους θαλάμους!

Πανικός στο Αλεξάνδρα: Θετικό στον κορωνοϊό ζευγάρι αφρικανών “προσφύγων” - Εξετάζουν όλες τις γυναίκες και τα νεογέννητα μωρά στους θαλάμους!

Τρόμος επικρατεί τις τελευταίες ώρες στο νοσοκομείο Αλεξάνδρα καθώς μια γυναίκα αφρικανικής καταγωγής από το hotspot της Ριτσώνας μετέβη εκεί για να γεννήσει με προγραμματισμένο ραντεβού και διεγνώσθη με κορωνοϊό!

Στις εξετάσεις που υποβλήθηκε βρέθηκε θετικός στον ιό και ο σύζυγός της και έπειτα από αυτή την είδηση 10 εργαζόμενοι του νοσοκομείου Αλεξάνδρα είναι σε καραντίνα και αυτή την ώρα ιχνηλατούνται πάνω από 40 μωρά και γυναίκες που βρίσκονταν στο νοσοκομείο!

Τεράστια αναστάτωση επικρατεί όμως και στην τοπική κοινωνία της Ριτσώνας λόγω του hotspot που βρίσκεται περίπου οκτώ χιλιόμετρα έξω από το χωριό, μετά τα δύο θετικά κρούσματα που εντοπίστηκαν στους αλλοδαπούς που οποίοι διαμένουν στη δομή.

Στο hotspot της Ριτσώνας διαμένουν περίπου 3.000 άτομα και οι μόνιμοι κάτοικοι είναι αναστατωμένοι αφού καθημερινά πολλοί λαθρομετανάστες επισκέπτονταν το χωριό για ψώνια ή για μία βόλτα και έχουν έρθει σε επαφή με τους ντόπιους.

Τελικά, ανάμεσα στα “αυστηρά μέτρα” του Μητσοτάκη για την προστασία μας από την πανδημία, υπάρχει κάποια πρόβλεψη για τους λαθρομετανάστες και τα κέντρα φιλοξενίας;

Exit mobile version