Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Κατέβασε τη Σημαία της Ευρωπαϊκής Ένωσης ο Εθνικιστής Αντιπρόεδρος της Ιταλικής Βουλής (ΒΙΝΤΕΟ)

Κατέβασε τη Σημαία της Ευρωπαϊκής Ένωσης ο Εθνικιστής Αντιπρόεδρος της Ιταλικής Βουλής (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Φάμπιο Ραμπέλι είναι Αντιπρόεδρος της Ιταλικής Βουλής, εκπροσωπώντας το Εθνικό Κόμμα Fratelli d’Italia. Ξεκίνησε την πολιτική του δράση από νέος στην νεολαία του κόμματος MSI την FUAN. Στην συνέχεια ήταν βουλευτής της Εθνικής Συμμαχίας και σήμερα ανήκει στο κόμμα Fratelli d’Italia με το οποίο εκλέχθηκε Ευρωβουλευτής και ο δισεγγονός του Μουσολίνι.

Με μία χειρονομία υψηλού συμβολισμού, ο Φάμπιο Ραμπέλι εξέφρασε πλήρως το ιταλικό συναίσθημα απέναντι στην Ευρωπαϊκή Ένωση και την στάση της. Ο Αντιπρόεδρος της Βουλής κατέβασε την σημαία της Ευρωπαϊκής Ένωσης και σήκωσε την Tricolore, την εθνική σημαία της Ιταλίας στο γραφείο του. Χειρονομία εξέγερσης εναντίον της ΕΕ που εγκατέλειψε την χώρα του στον πόλεμο κατά του κοροναϊού.

Το “όχι” της Ursula von der Leyen για τα κορωνο-ομόλογα ήταν μόνο η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι. O αναπληρωτής του κόμματος Fratelli d’Italia μετά από αυτήν την επιλογή του δημοσιεύοντας στο προφίλ του στο Twitter το βίντεο στο οποίο αλλάζει τη σημαία είπε: “Ίσως θα σας δω αργότερα. Ξεκάθαρη αναφορά στην μπλε σημαία με τα κίτρινα αστέρια που τέλειωσε”.

Exit mobile version