Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Βελόπουλος: Δεν είναι μόνο το “Βυζαντινόν” είναι και το “Ανοσοποιητικόν”!

Βελόπουλος: Δεν είναι μόνο το “Βυζαντινόν” είναι και το “Ανοσοποιητικόν”!

Απάντηση γεμάτη θράσος του Βελόπουλου στο ΕΣΡ για τα προϊόντα του. 

Πριν  τρεις ημέρες μόλις, παρακολουθώντας τον τηλεοπτικό σταθμό ΑΛΕΡΤ, είδαμε τον Κυριάκο Βελόπουλο να διαφημίζει το “ανοσοποιητικόν”, κηραλοιφή, η οποία σύμφωνα με τα λεγόμενά του προστατεύει τον οργανισμό από τις μολύνσεις… Και αυτό μετά τον θόρυβο που έγινε με το περίφημο “Βυζαντινόν”, που δήθεν σταματούσε τον κορωνοϊό. Ο άνθρωπος έχει θράσος, αλλά εδώ πουλούσε επιστολές του Χριστού, στις κηραλοιφές θα κάνει πίσω; Ο Βελόπουλος και τα κανάλια που τον φιλοξενούν παραπέμπονται στο ΕΣΡ και αυτός απάντησε με επιστολή από την οποία και τα παρακάτω:

“Με έκπληξη ενημερώθηκα ότι το ΕΣΡ εξέδωσε ανακοίνωση “φωτογραφίζοντας” εμένα, υιοθετώντας άκριτα τα όσο ψευδή αναπαράγονται από ανυπόστατες καταγγελίες εις βάρος του προσώπου μου, λόγω της εργασίας μου! Είναι απορίας άξιο πώς το ΕΣΡ υιοθετεί “καταγγελίες” χωρίς προηγουμένως να ελέγξει την (αν)αλήθεια αυτών, διασύροντας έναν πρόεδρο κοινοβουλευτικού κόμματος, προτού καν ζητηθεί η άποψή του! Αξίζει να σημειωθεί ότι τυγχάνω ο μοναδικός πολιτικός αρχηγός που εργάζομαι αδιάλειπτα εδώ και 3 δεκαετίες! Συνιστά πρωτόγνωρη πρακτική, μια ανεξάρτητη αρχή, χωρίς καμία κλήση προς εμέ, να ανακοινώνει και να αναπαράγει ψευδείς και συκοφαντικές καταγγελίες προκαλώντας μου πολιτική αλλά και οικονομική ζημία!”

Σας παραθέτουμε στην συνέχεια και την ανακοίνωση του ΕΣΡ, τη σχετική με τον Βελόπουλο, που δεν είναι μόνον για το “Βυζαντινόν”, αλλά και το… “ανοσοποιητικόν”:

Η ανακοίνωση του ΕΣΡ που φωτογραφίζει Βελόπουλο: “Σύμφωνα με καταγγελίες, οι τηλεοπτικοί σταθμοί a.Epsilon, Kontra, Βεργίνα TV μετέδωσαν ψευδή πληροφόρηση ως αληθή, και ειδικότερα: απέδωσαν σε εμπορικά προϊόντα, αποκαλούμενα «ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΝ» και «ΑΝΟΣΟΠΟΙΗΤΙΚΟΝ» ιδιότητες που δήθεν προστατεύουν όσους (τα αγοράζουν και) τα χρησιμοποιούν από τον κίνδυνο να προσβληθούν από τον ιό COVID19, θέτοντας έτσι δυνητικά σε κίνδυνο την δημόσια υγεία και ιδίως (ακόμα και) σε κίνδυνο ζωής τηλεθεατές που ενδέχεται να εκλάβουν τις σχετικές διαβεβαιώσεις ως σοβαρές και αληθείς. Σχηματίσθηκε φάκελος, ορίσθηκε εισηγητής και εκλήθησαν οι λειτουργούσες τους τηλεοπτικούς σταθμούς εταιρίες σε ακρόαση για την Τρίτη 12 Μαΐου 2020 και ώρα 11.00 π.μ. Ερευνώνται καταγγελίες για προβολή παρόμοιων εκπομπών και σε άλλους σταθμούς.”

Περιττό να πούμε ότι η αντιπολίτευση που κάνει στην κρίσιμη αυτή περίοδο στην κυβέρνηση Μητσοτάκη ο Κυριάκος Βελόπουλος είναι εξ απαλών ονύχων ή αλλιώς της πλάκας. Όλοι έχουν καταλάβει πως ο Κυριάκος είναι δεκανίκι του Κυριάκου.

Exit mobile version