Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Μόνο η Χρυσή Αυγή έχει την θέληση να φέρει την απαιτούμενη πολιτική κάθαρση

Μόνο η Χρυσή Αυγή έχει την θέληση να φέρει την απαιτούμενη πολιτική κάθαρση

Η Λαϊκή και Εθνικιστική παράταξη της Πατρίδας μας η Χρυσή Αυγή, περιφρονώντας τα επικοινωνιακά παιχνιδάκια και κινήσεις εντυπωσιασμού της κυβέρνησης Μητσοτάκη περί της μειώσεως βουλευτικής και υπουργικής αποζημίωσης ως και 50% για μόλις δύο μήνες με σκοπό να κατευθυνθούν στον ειδικό λογαριασμό για τον SARS-CoV-2, απαντά μέσω του πολιτικού της προγράμματος τι εστί πραγματική ευθύνη κι υποχρέωση προς το έθνος δίχως υποκρισίες κι ανούσιες αποφάσεις της στιγμής.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΘΑΡΣΗ- ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ

-Κατάργηση της βουλευτικής ασυλίας και του νόμου περί ευθύνης υπουργών (φυλάκιση και δήμευση της περιουσίας όσων κρίνονται ένοχοι για τη διασπάθιση δημοσίου χρήματος).

-Δικαίωμα εκλογής των βουλευτών έως δύο πλήρεις κοινοβουλευτικές θητείες ή αθροιστικά 8 έτη. (τέλος οι επαγγελματίες βο(υ)λευτές)

-Μείωση βουλευτών σε 200 και συνταξιοδότηση από τα επαγγελματικά τους ταμεία.

-Γενναία μείωση στο σύνολο των αποδοχών τους (αφορά την 4ετή κοινοβουλευτική περίοδο).

-Μείωση έως και 80% της κρατικής χρηματοδότησης και οικονομικής ενίσχυσης όλων των κομμάτων.

Οι παραπάνω στόχοι μπορούν να επιτευχθούν μόνον αν η Χρυσή Αυγή διαθέτει την απόλυτη πλειοψηφία στο Ελληνικό κοινοβούλιο. Επιπροσθέτως, τα παραπάνω μέτρα θα αποταμιεύσουν αρκετούς οικονομικούς πόρους (και) για την επιστημονική έρευνα που θα αφορά νέους ιούς και φαρμακευτικές αγωγές. Όπως και τον SARS-CoV-2 που αντιμετωπίζει με απόλυτη υπευθυνότητα ο Ελληνικός Λαός μέσα σε ένα κλίμα τρομοκράτησης που θέλουν να επιβάλλουν οι μισθοφόροι του συστήματος.

Α.Γ.

Exit mobile version