Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Εγκλωβισμένοι οι Έλληνες στο σπίτι, πάρτι οι λαθρομετανάστες στην Χίο!

Άλλη μία απόδειξη της άνισης στάσης της κυβέρνησης της ΝΔ απέναντι σε Έλληνες και αλλοδαπούς («πρόσφυγες» και «μετανάστες»), αποτελεί η είδηση ότι την ώρα που η συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων πολιτών τηρεί υποχρεωτικά και υπό τον φόβο τσουχτερών προστίμων τα περιοριστικά μέτρα για την μη περαιτέρω εξάπλωση του κορονοϊού, οι αλλοδαποί που διαβιούν στον καταυλισμό της Χίου φαίνεται ότι αδιαφορούν επιδεικτικά για την δημόσια υγεία.

Σύμφωνα με καταγγελία που έκανε πολίτης του νησιού σε ενημερωτική ιστοσελίδα, στο Κέντρο Υποδοχής και Ταυτοποίησης, διοργανώθηκε το πρωί της Δευτέρας υπαίθριο παιδικό πάρτι, στο οποίο συμμετείχαν δεκάδες άνθρωποι όλων των ηλικιών.

Όπως φαίνεται, μάλιστα, στις φωτογραφίες που έκαναν τον γύρο του διαδικτύου, κανείς δεν τηρούσε τις απαραίτητες αποστάσεις και οι περισσότεροι είχαν συνωστιστεί γύρω από έναν κλόουν που έδινε παράσταση στην είσοδο.

«Αυτή την στιγμή γίνεται πάρτι με κλόουν στο ΒΙΑΛ (ΚΥΤ) Χίου με δεκάδες κόσμο και παιδιά μαζεμένα! Τι κατάσταση είναι αυτή; Οι Έλληνες περιοριστικά μέτρα και εδώ δεκάδες κόσμου συνωστίζεται και κάνει πάρτι σαν να μη συμβαίνει τίποτα; Απαράδεκτο!» ανέφερε, μεταξύ άλλων, στην καταγγελία του ο κάτοικος του νησιού.

Το περιστατικό έχει προκαλέσει έντονη ανησυχία στους κατοίκους της Χίου, οι οποίοι ζητούν από τους υπεύθυνους του καταυλισμού να λογοδοτήσουν για το συμβάν.

Φαίνεται, όμως, ότι το φαινόμενο αυτό δεν ισχύει μόνο στην Χίο, καθώς αρκετές είναι οι διαμαρτυρίες κατοίκων σε γειτονιές στο κέντρο της Αθήνας, οι οποίοι υποστηρίζουν ότι ενώ η αστυνομία κάνει ελέγχους σε αυτούς για το εάν έχουν βγει με γραπτή άδεια ή sms από το σπίτι τους, δεν πράττουν το ίδιο και με τους αλλοδαπούς που κινούνται χωρίς κανέναν έλεγχο στους δρόμους.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Exit mobile version