Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Πίσω κοράκια! Καλά κρατάει η προπαγάνδα του θανάτου: Καθηγητής είπε ότι η Ελλάδα θα μπορούσε να έχει… 500.000 θανάτους!

Πίσω κοράκια! Καλά κρατάει η προπαγάνδα του θανάτου: Καθηγητής είπε ότι η Ελλάδα θα μπορούσε να έχει… 500.000 θανάτους!

Η προπαγάνδα του τρόμου συνεχίζεται… Σε αντίθεση με από όσα δήλωσε και πάλι ένας από τους πλέον διακεκριμένους καθηγητές της Ιατρικής παγκοσμίως, ο κ. Ιωαννίδης, ότι δηλαδή μπορεί να πρόκειται για φιάσκο η όλη ιστορία της καραντίνας και των απαγορεύσεων για τον κορωνοϊό.

Ποιος είναι, όμως, ο καθηγητής από τις ΗΠΑ, που είπε ότι θα μπορούσαμε να έχουμε μέχρι και 500.000 νεκρούς και που το είπε; Που αλλού; Στο MEGA! Ο συγκεκριμένος καθηγητής δεν έχει την οποιαδήποτε σχέση με την ιατρική, ονομάζεται Δασκαλάκης και είναι μηχανολόγος ηλεκτρολόγος και ασχολείται με την πληροφορική και την τεχνητή νοημοσύνη! Με τι γνώσεις, λοιπόν, μίλησε για… 500 χιλιάδες θανάτους (!), ουδείς γνωρίζει, ούτε φυσικά και ο ίδιος, αφού τίποτε δεν είπε!

Αντιθέτως, ο έγκριτος καθηγητής της Ιατρικής κ. Ιωαννίδης, σε συνέντευξή του που έδωσε στους κ.κ. Δανίκα και Διονύσης Θανάσουλα επιμένει για ενδεχόμενο φιάσκο και λέει ότι δεν υπάρχουν δεδομένα, που να δικαιολογούν τα ακραία μέτρα! Επισημαίνει ότι κάθε χρόνο έχουμε περισσότερους από 500.000 θανάτους στον κόσμο από την κοινή γρίπη και τονίζει ότι “Μπορεί να κάνουμε τεράστιο κακό τελικά με τα μέτρα εγκλεισμού και να τινάξουμε και την Ελλάδα και τον κόσμο στον αέρα.”

Εις ό,τι αφορά τον υψηλό αριθμό θανάτων στην Ιταλία, λέει και αυτός, πράγμα το οποίο μπορούμε να δούμε και μόνοι μας στο διαδίκτυο, ότι δεν έχει όλη η Ιταλία αυτούς τους θανάτους, αλλά μόνον 4 περιοχές της! Και κονιορτοποίησε κυριολεκτικά όλη την προπαγάνδα του φόβου δίδοντας το στοιχείο ότι στο 99% των θανάτων που αποδίδονται στον κορωνοϊό υπήρχαν και άλλες αιτίες για τον θάνατο και δεν γνωρίζουμε εάν ο θάνατος προκλήθηκε από τον κορωνοϊό!

Exit mobile version