Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Χρυσοχοΐδης: Καλά κάνουν τα ΜΜΕ που παραπληροφορούν – Η πειθαρχία πρέπει να είναι απόλυτη…

Χρυσοχοΐδης: Καλά κάνουν τα ΜΜΕ που παραπληροφορούν – Η πειθαρχία πρέπει να είναι απόλυτη...

Oμολόγησε την χειραγώγηση των καναλιών και των πολιτών… Άλλωστε 11 εκ. ευρώ δαπάνησε η κυβέρνηση για την προπαγάνδα του τρόμου! Μην πάνε… χαμένα αυτά τα λεφτά.

Ο τίτλος δεν είναι υπερβολικός. Είναι ακριβέστατος. Με δήλωσή του, ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, παραδέχτηκε πως τα κανάλια «μεγέθυναν» τις συμπεριφορές ελάχιστων πολιτών, αναφερόμενος στα fake news για τους «εκατοντάδες Θεσσαλονικείς» στην παραλία της πόλης!

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, ανέφερε συγκεκριμένα ότι «η τηλεόραση μεγέθυνε ελάχιστες μειοψηφίες στις παραλίες και στα άλση» και μάλιστα επικρότησε αυτή την τακτική: «Καλά έκανε η τηλεόραση γιατί η πειθαρχία πρέπει να είναι απόλυτη. Οι πολίτες πειθάρχησαν και πειθαρχούν όταν αντιλαμβάνονται ότι τα προτεινόμενα είναι προς το συμφέρον τους. Είναι υποχρέωση της πολιτείας να τους κάνει να το αντιληφθούν».

Είναι «ζήτημα πειθαρχίας» λοιπόν, να μεταδίδουν fake news και προπαγάνδα του τρόμου, τα κανάλια η οποία μάλιστα έχει χρηματοδοτηθεί από το υστέρημα του ελληνικού λαού.

Θυμίζουμε ότι τα ίδια «έγκυρα» ΜΜΕ που έδειχναν δήθεν «ουρές στα διόδια» και «πλήθος κόσμου στις παραλίες», με πλάνα άλλων ημερομηνιών (!) είναι εκείνα που καθυβρίζουν εδώ και χρόνια την Χρυσή Αυγή…

Δείτε επίσης: ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΤΗ ΤΟΥ «ΣΥΝΩΣΤΙΣΜΟΥ» ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΠΑΡΑΛΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ!

Exit mobile version