Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Γιατί δεν δίνει την κομματική επιχορήγηση της ΝΔ ο Μητσοτάκης που παριστάνει τον κοινωνικά ευαίσθητο;

Γιατί δεν δίνει την κομματική επιχορήγηση της ΝΔ ο Μητσοτάκης που παριστάνει τον κοινωνικά ευαίσθητο;

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης πρότεινε σε βουλευτές και υπουργούς να δώσουν το 50% της αποζημίωσής τους για τις ανάγκες που έχουν προκύψει λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού. Πολλή “πιασάρικη” η πρότασή του και έσπευσαν να τον αποθεώσουν όλα τα κανάλια και οι φυλλάδες της διαπλοκής που με αφορμή την διαφημιστική εκστρατεία του περίφημου “μένουμε σπίτι” έχουν γεμίσει λεφτά!

Ακόμη και εάν δώσουν όλοι οι βουλευτές το 50% του μισθού τους, που αρκετοί δήλωσαν ότι δεν θα το δώσουν, το ποσό που μαζεύεται θα είναι πάνω κάτω ένα εκατομμύριο ευρώ. Ποσόν ασφαλώς πολύ μικρότερο από τα 11 εκατομμύρια ευρώ που πήραν τα κανάλια για την διαφήμιση της καραντίνας και ασφαλώς ακόμη περισσότερο μικρό από την χρηματοδότηση που πήραν μέσα στην κρίση τα κόμματα που ξεπερνά τα 13 εκατομμύρια ευρώ!

Για αυτά όμως δεν είπε κανείς λέξη ούτε ο Μητσοτάκης, ούτε τα κόμματα…

Ειδικότερα δε η Νέα Δημοκρατία πήρε 4.229.819,42 ευρώ για το κόμμα και 845.963,89 ευρώ για επιμορφωτικούς λόγους. Για αυτά τα πέντε και πλέον εκατομμύρια που πήγανε μέσα στην κρίση στα ταμεία του κόμματός του δεν είπε τίποτε ο Μητσοτάκης. Ας σταματήσει λοιπόν η υποκρισία και αν θέλει να μιλάει κατά του λαϊκισμού ας κοιτάξει τον εαυτό του στον καθρέφτη.

Exit mobile version