Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Νέα ανακοίνωση τρόμου: Θα είχαμε 2.265 νεκρούς, εάν…

Νέα ανακοίνωση τρόμου: Θα είχαμε 2.265 νεκρούς, εάν...

…Εάν δεν είχαμε πρωθυπουργό τον Μητσοτάκη και Αρχίατρο της χώρας τον κ. Τσιόδρα!

Αυτό ακούσαμε πάλι από τα δελτία ειδήσεων σαν κύριο τίτλο! Και βεβαίως, ο κ. Τσιόδρας δεν είπε ακριβώς αυτό που λέει ο τίτλος, είπε ότι “αν ακολουθούσαμε το μοντέλο της Ισπανίας θα είχαμε 2.265 νεκρούς”. Πράγμα εντελώς διαφορετικό από τους τίτλους των καναλιών, αλλά δεν πειράζει το είπε και ο πρώην ΠΑΣΟΚος υπουργός Χρυσοχοΐδης, δεν πειράζει να λένε τα κανάλια ψέματα, δεν πειράζει να βάζουν ακόμη και ψεύτικες εικόνες, γιατί πρέπει ο λαός να πειθαρχήσει και βεβαίως όλα αυτά μέσα σε ένα πρωτοφανές σκηνικό, το οποίο θυμίζει ταινία τρόμου του Χόλιγουντ.

Γιατί ο φόβος επικρατεί παντού και είναι φόβος ύπουλος, πολύ χειρότερος ακόμη από το να φοβάσαι ότι θα σε πυροβολήσουν. Φόβος αόρατος, ο κορωνοϊός, που ζει άλλοι μας λένε 14 ημέρες, άλλοι 28, που μένει στις επιφάνειες για εβδομάδες ολόκληρες, υπερβολές χωρίς αρχή και τέλος, εικασίες αναπόδεικτες χωρίς στοιχεία επιστημονικά και βεβαίως υπάρχει και η άλλη πλευρά του λόφου. Υπάρχουν και χώρες με λιγότερους νεκρούς από την Ελλάδα και με μεγαλύτερο πληθυσμό από την Ελλάδα, όπως η Ρωσία, όπως η Σερβία που είναι δίπλα μας και όχι στην άλλη άκρη της Ευρώπης όπως η Ισπανία!

Μέσα σε αυτό το βασίλειο του φόβου διαμορφώνεται ένα κλίμα πολιτικό, κλίμα αρρωστημένο, γέννημα μιας αρρώστιας στην κυριολεξία, που πρέπει να γνωρίζουν άπαντες ότι θα κρατήσει όσο θα κρατήσει και ο κορωνοϊός γιατί όταν θα τελειώσει η επιδημία, που δόξα τω Θεώ θα τελειώσει, όλα θα είναι διαφορετικά και τότε ίσως οι σημερινοί “μεσσίες” και “σωτήρες” θα καταλάβουν πως ο κορωνοϊός “ήταν γι’ αυτούς μια κάποια λύση”…

Exit mobile version