Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Βουλή χωρίς Χρυσή Αυγή, κυβέρνηση χωρίς αντιπολίτευση

Βουλή χωρίς Χρυσή Αυγή, κυβέρνηση χωρίς αντιπολίτευση

Δεν είναι ούτε η πρώτη ούτε η τελευταία που διαπιστώνει την «αλληλεγγύη» και την σύμπνοια των κομμάτων της σημερινής βουλής. Έτσι λοιπόν η νέα πρόεδρος της δημοκρατίας, Αικατερίνη Σακελλαροπούλου, δημοσίευσε στο διαδίκτυο το εξής μήνυμα:

«Χαίρομαι για το υψηλό αίσθημα ευθύνης και αλληλεγγύης που επικράτησε σήμερα στη βουλή. Ακόμα και υπό εξαιρετικές συνθήκες, η Κοινοβουλευτική μας Δημοκρατία λειτουργεί απρόσκοπτα, διαθέτει γερές βάσεις, τρέφεται από τον διάλογο, την επιχειρηματολογία και την αντίθετη άποψη.»

Έχει κάθε λόγο να χαίρεται και εκείνη και η κυβέρνηση που δεν έχει αντιπολίτευση! Και όχι μόνο δεν έχει αντιπολίτευση εντός βουλής αλλά ούτε και από τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης τα οποία όπως φαίνεται εκ του αποτελέσματος, ελέγχει σε μεγάλο βαθμό! Τέτοιο… λιβάνισμα πρωθυπουργού δεν έχει ξανασυμβεί στην νεότερη πολιτική ιστορία της χώρας!

Και πώς να υπάρχει αντιπολίτευση σε μια βουλή χωρίς Χρυσή Αυγή;

Υ.Γ. Επειδή αναφερθήκαμε και στον ρόλο των ΜΜΕ, να μην ξεχάσουμε και τους δημοσκόπους: Σε δημοσκόπηση που είδαμε απόψε – εν μέσω πανδημίας και καραντίνας των πολιτών, το… 82% (!) απάντησε πως αξιολογεί θετικά τις ενέργειες της κυβέρνησης και το 86% (!!!) αξιολογεί θετικά την απαγόρευση της κυκλοφορίας! Τέτοια ποσοστά υπάρχουν μόνο στην Βόρειο Κορέα και στην Ελλάδα των ημερών του Μητσοτάκη. Γιατί δεν έβαλαν… 100%; Τζάμπα είναι…

Exit mobile version