Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η πιο δημοφιλής θεωρία συνωμοσίας

Η πιο δημοφιλής θεωρία συνωμοσίας

Ο πληθυσμός του πλανήτη το έτος 2020 πλησιάζει τα 8 δισεκατομμύρια. Στο μεγαλύτερο μέρος του «πολιτισμένου κόσμου» υπάρχουν δημοκρατικά εκλεγμένες κυβερνήσεις που στις προτεραιότητές τους δεν ήταν ποτέ η στήριξη της δημόσιας υγείας, όπως δεν ήταν και η εκπαίδευση.

Για να είμαστε ακριβείς, ισχύει το εντελώς αντίθετο: Όλες τους οι ενέργειες ΥΠΟΒΑΘΜΙΖΟΥΝ την υγεία και έτσι θέτουν σε κίνδυνο ανθρώπινες ζωές, όχι μόνο των «ευπαθών ομάδων» αλλά της μεγάλης πλειοψηφίας των μη προνομιούχων.

Οι κυβερνήσεις των μεγάλων δυνάμεων του πλανήτη, επίσης δεν δίνουν δεκάρα τσακιστή για τις ζωές που χάνονται κατά την διάρκεια των πολεμικών επιχειρήσεων που οι ίδιες συντονίζουν σε χώρες του «τρίτου κόσμου» και άλλες. Δεν τους αγγίζει ούτε το δράμα του εκτοπισμού ανθρώπων από τις πατρογονικές τους εστίες ούτε ο εποικισμός που ακολουθεί στην Ευρώπη. Όχι μόνο δεν τους αγγίζει αλλά το καθοδηγούν.

Ο πληθυσμός του πλανήτη το έτος 2020, πλησιάζει τα 8 δισεκατομμύρια. Και ανάμεσα σε αυτά τα 8 δισεκατομμύρια ανθρώπων, έχουν πεθάνει λόγω της πανδημίας περίπου 55.000 άνθρωποι. Και οι εξουσιαστές της ανθρωπότητας που περιγράψαμε παραπάνω, έχουν πείσει ολόκληρο τον πλανήτη ότι ξαφνικά ΑΝΗΣΥΧΟΥΝ για τις ανθρώπινες ζωές. Οι ίδιοι που τάσσονται υπέρ των εκτρώσεων.

Αυτή είναι η πιο δημοφιλής θεωρία συνωμοσίας σήμερα και την ασπάζονται δυστυχώς πολλοί…

Exit mobile version