Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Τα μάθατε τα νέα; Ο Τσίπρας θα πολεμήσει τον… νεοφιλελευθερισμό!

Τα μάθατε τα νέα; Ο Τσίπρας θα πολεμήσει τον… νεοφιλελευθερισμό!

Έφερε Μνημόνιο, συνέχισε το ξεπούλημα της Πατρίδας μας στους διεθνείς τοκογλύφους για 5 χρόνια που κυβέρνησε και τώρα λέει ότι θα πολεμήσει τον… νεοφιλελευθερισμό!

Είναι βέβαιο ότι με το τέλος της επιδημίας του κορωνοϊού θα τελειώσει και ο ρόλος του “μεσσία” για τον Μητσοτάκη και μετά έρχονται τα δύσκολα… Και σε αυτά τα δύσκολα πιστεύει την νεκρανάστασή του ο Αλέξης Τσίπρας, κάνοντας μάλιστα δηλώσεις ότι θα πολεμήσει τις νεοφιλελεύθερες δυνάμεις. Πράγμα που δεν έκανε πέντε ολόκληρα χρόνια που κυβέρνησε, στα οποία συνέχισε κατ’ ουσίαν την πολιτική των μνημονίων.

Από την πρόσφατα – για γέλια και για κλάματα – δήλωσή του και τα εξής:

«Eδώ και χρόνια ο ΣΥΡΙΖΑ παλεύει για αυτήν τη λύση απέναντι στις νεοφιλελεύθερες δυνάμεις της λιτότητας και της αδράνειας. Η εμμονική επιμονή σε χρυσούς κανόνες και λιτότητα διαρκείας την επόμενη μέρα, δεν θα δώσει λύσεις ούτε στο ευρωπαϊκό οικοδόμημα ούτε στις κοινωνίες της Ευρώπης. Θα δώσει όμως ώθηση στις ευρωσκεπτικιστικές δυνάμεις να εντείνουν την αποσύνθεσή της».

Κρατάμε από την δήλωσή του την έκφραση “εμμονική επιμονή”, που δείχνει ότι μόνιμα η αριστερά σακατεύει την Ελληνική γλώσσα! Και προχωράμε στην ουσία των λεγόμενών του, η οποία βεβαίως είναι ένα ακόμη πολιτικάντικο παραμύθι, όπως αυτό ότι θα έσκιζε τα μνημόνια.

Αυτό που φοβάται όμως ο Τσίπρας, δηλαδή τις ευρωσκεπτιστικές δυνάμεις, που θα εντείνουν την αποσύνθεση της Ευρώπης, είναι για εμάς τους Χρυσαυγίτες η μεγάλη ελπίδα των Εθνών της Ευρώπης, να τελειώσει για πάντα αυτό το σάπιο βασίλειο της Δανιμαρκίας που είναι η “Ευρώπη” των τοκογλύφων.

Υ.Γ. Ο Τσίπρας αποδεδειγμένα είχε δώσει διαβεβαιώσεις ότι θα είναι καλό παιδί της ληστρικής νεοφιλελεύθερης οικονομίας της παγκοσμιοποίησης πριν ακόμη ανέλθει στην εξουσία και στον Τζωρτζ Σόρος και βεβαίως και στο Ινστιτούτο Λεβί. Σχετική με αυτό και η εξής δημοσίευση του 2013:

“Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας θα απευθύνει χαιρετισμό σε Διεθνές Συνέδριο με θέμα «Η κρίση στην Ευρωζώνη και την Ελλάδα και η εμπειρία με τις πολιτικές λιτότητας»  που διοργανώνει το Levy Economics Institute του Bard College της Νέας Υόρκης, αύριο Παρασκευή, 8 Νοεμβρίου 2013 και ώρα 15:45 στο Μέγαρο Διεθνές Συνεδριακό Κέντρο Αθηνών (Βασ. Σοφίας & Κόκκαλη).”

Exit mobile version