Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

375 εκατ. δολάρια από το Ίδρυμα του Μπιλ Γκέιτς για την αντιμετώπιση του «Υπερπληθυσμού της Γης»!

375 εκατ. δολάρια από το Ίδρυμα του Μπιλ Γκέιτς για την αντιμετώπιση του «Υπερπληθυσμού της Γης»!

Ένα άρθρο με αποκαλυπτικά στοιχεία από την εφημερίδα Χρυσή Αυγή που κυκλοφορεί!

Τα εγχώρια και διεθνή ΜΜΕ μας βομβαρδίζουν διαρκώς με ρεπορτάζ για το πόσο «φιλάνθρωπος» είναι ο Μπιλ Γκέιτς. Έχει όμως ενδιαφέρον να δούμε τι είδους δραστηριότητες αναπτύσσει το Ίδρυμα «Μπιλ και Μελίντα Γκέιτς».

Ένα μεγάλος μέρος των κονδυλίων του Ιδρύματος, διοχετεύονται σε διεθνή προγράμματα που αφορούν τον «Οικογενειακό Προγραμματισμό», με απλά λόγια τη μείωση του αριθμού των γεννήσεων μέσω της διάδοσης της χρήσης αντισυλληπτικών και της διευκόλυνσης της πρόσβασης σε μεθόδους άμβλωσης.

Χαρακτηριστικό είναι το τρέχον πρόγραμμα «Family Planning 2020» («Οικογενειακός Προγραμματισμός 2020»), στα πλαίσια του οποίου, το Ίδρυμα διοχετεύει το ιλιγγιώδες ποσόν των 375 εκατομμυρίων δολαρίων!

Ο σκοπός του προγράμματος είναι να επεκτείνει «τον έλεγχο των γεννήσεων και την πρόσβαση σε μεθόδους άμβλωσης»

Για την επίτευξη των σκοπών του, το Ίδρυμα Μπιλ και Μελίντα Γκέιτς όλα τα τελευταία χρόνια χρηματοδοτεί με δεκάδες εκατομμύρια δολάρια τη Μη Κυβερνητική Οργάνωση «Population Council»η οποία ιδρύθηκε το 1952 από τον John D. Rockefeller III και της οποίας οι βασικές δραστηριότητες είναι να «διεξάγει δημογραφικές έρευνες και αναλύσεις αποτελεσμάτων για να υποστηρίξει και να προωθήσει παγκοσμίως τη χρήση τεχνητών μέσων ελέγχου των γεννήσεων και των αμβλώσεων. Προωθεί τη βιοϊατρική έρευνα για την ανακάλυψη και προώθηση νέων αντισυλληπτικών φαρμάκων και τεχνολογιών. Κάνει δημογραφικές αναλύσεις για να υποστηρίξει πειράματα ελέγχου των πληθυσμών, πολιτικές και ανάλογης φύσεως προγράμματα σε υποανάπτυκτες χώρες».

Η Μελίντα Γκέιτς, σύζυγος του Μπίλ Γκέιτς, είναι ένθερμη υποστηρίκτρια του ελέγχου του παγκόσμιου πληθυσμού μέσω της αύξησης της πρόσβασης σε μεθόδους αντισύλληψης.

Σε συνέντευξή της στην εκπομπή του δημοσιογράφου Ντέιβιντ Λέτερμαν στο δίκτυο Netflix, η Μελίντα Γκέιτς δήλωσε: «Χρειάζεται μόνο μία γενιά από τις γυναίκες να συμμορφωθεί απόλυτα στη λήψη τους και θα δει την πτώση των γεννήσεων. Και από τη στιγμή που θα έχουν σταθερή πρόσβαση στην αντισύλληψη, οι γυναίκες θα τη χρησιμοποιήσουν, και αυτό που θα κάνουν επίσης είναι ότι αυτό θα γίνεται κρυφά, χωρίς να το γνωρίζει ο σύζυγός τους».

Δεν πρέπει να μας διαφύγει το γεγονός ότι το ίδρυμα Μπιλ και Μελίντα Γκέιτς έχει χρηματοδοτήσει με ποσά ύψους δεκάδων εκατομμυρίων δολαρίων και το «Ταμείο των Ηνωμένων Εθνών για τον Πληθυσμό» (UNFPA) το οποίο έχει συνδεθεί με εξαναγκαστικές μεθόδους ελέγχου του πληθυσμού στην Κίνα, περιλαμβανομένων μεθόδων αναγκαστικής στείρωσης και άμβλωσης.

Exit mobile version