Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Από τα “γιούχα” στον Μηταράκη, στα χειροκροτήματα για την καραντίνα…

Από τα “γιούχα” στον Μηταράκη, στα χειροκροτήματα για την καραντίνα…

Ιδιαίτερα ενδιαφέροντες οι τελευταίοι μήνες για την πολιτική ζωή της χώρας. Άρχισαν με ένα “μεγαλόπνοο” σχέδιο της Ν.Δ. να δημιουργήσει νέους καταυλισμούς σε Λέσβο, Χίο και Σάμο, που ναυάγησε μέσα από συμπλοκές του λαού με τα ΜΑΤ και τα “γιούχα” του Μηταράκη. Η κυβέρνηση Μητσοτάκη κατέρρεε και ξαφνικά ήλθε σαν σανίδα σωτηρίας ο Έβρος και ο… κορωνοϊός. Και όλοι πλέον επιδοκιμάζουν την κυβερνητική τακτική, αλλά κανένας δεν ξέρει για πόσο…

Ζήσαμε, βεβαίως, το τι εστί απόλυτη προπαγάνδα και πλύση εγκεφάλου με την στάση των ΜΜΕ, τα οποία βεβαίως κέρδισαν εκατομμύρια από όλη αυτή την ιστορία. Και μέσα σε όλα αυτά και με τους Έλληνες ευρισκόμενους κυριολεκτικά σε καραντίνα, έγινε η ένταξη των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ και ακολούθησαν και τα συγχαρητήρια του Αλέξη Τσίπρα προς την Ν.Δ.

Χαρακτηριστικά ήσαν τα όσα δήλωσε ο Eκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ: «Καλωσορίζουμε την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας στο μέτωπο της λογικής και του πατριωτικού συμφέροντος που χάραξε η συμφωνία των Πρεσπών. Είναι θετικό ότι έστω και τώρα παραδέχεται πως κορόιδευε όλη την Ελλάδα όταν υποδαύλιζε το μίσος και τον εθνικό διχασμό για μικροκομματικά συμφέροντα.»

Υπαρξιακό το πρόβλημα, λοιπόν, για κάθε καλό Έλληνα, που πίστεψε τα προεκλογικά ψέματα της ΝΔ και σήμερα βλέπει να εισπράττει το χειροκρότημα της αριστεράς, που έπρεπε οπωσδήποτε να φύγει για μία πολιτική στην ίδια γραμμή με αυτήν του ΣΥΡΙΖΑ, την οποία με την ψήφο του καταδίκασε.

Ο κορωνοϊός θα φύγει και οι λαθρομετανάστες θα αρχίσουν να έρχονται και πάλι. Η επόμενη μέρα δεν θα είναι καθόλου εύκολη για την Νέα Δημοκρατία.

Exit mobile version