Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Για ποια “Ευρώπη” μας μιλάνε;

Για ποια “Ευρώπη” μας μιλάνε;

Χρειάστηκε μια παγκόσμια κρίση για να αρχίσει να ξηλώνεται με τόση ευκολία το παραμύθι της «ευρωπαϊκής αλληλεγγύης», το οποίο εμείς ως Έλληνες το ζήσαμε πολύ καλά με τα μνημόνια και τους «μηχανισμούς στήριξης» της τελευταίας δεκαετίας.

Η «ευρωπαϊκή αλληλεγγύη» δεν είναι ούτε ευρωπαϊκή ούτε αλληλεγγύη. Είναι μια συντεχνία τοκογλύφων η οποία θησαυρίζει από την δυστυχία των Λαών της Ευρώπης και στην πρώτη δυσκολία, γυρίζει την πλάτη της.

Βράζει η Ιταλία αυτή την στιγμή για την Ε.Ε. των τοκογλύφων. Είναι χαρακτηριστικό ότι τρεις χώρες έδειξαν έμπρακτη αλληλεγγύη στον Ιταλικό Λαό και καμία από αυτές δεν ανήκει στην Ε.Ε.. Μιλάμε για την Ρωσία, την Κίνα και την… Κούβα! Ως Εθνικιστές, βλέπουμε το επερχόμενο γκρέμισμα αυτού του σαθρού οικοδομήματος με χαρά και ελπίδα. Έρχεται η ώρα των Εθνικιστών, έρχεται η ώρα της ΑΛΗΘΙΝΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ.

Η αντίστροφη μέτρηση άρχισε! Και ως Έλληνες πρέπει να προετοιμαστούμε για την επόμενη ημέρα.Επιστροφή στην Εθνική Οικονομία, επιστροφή σε ΕΘΝΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ, επιστροφή στις παραδόσεις μας, στην Ταυτότητά μας και στον Ελληνισμό μας. Ή θα είναι αυτό το μέλλον μας, ή θα φυτοζωούμε αρκετές δεκαετίες ακόμα, για να αυξάνουν τα κέρδη τους οι τοκογλύφοι.

Exit mobile version