Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Στο πλευρό της Ελλάδος οι “Αδελφοί της Ιταλίας”

Στο πλευρό της Ελλάδος οι “Αδελφοί της Ιταλίας”

“Πατριώτες” μην ντρέπεστε να πείτε την πολιτική ταυτότητα του κόμματος “Αδελφοί της Ιταλίας”

Στην φωτογραφία βλέπετε αφίσα του κόμματος “Αδελφοί της Ιταλίας” με τον Ευρωβουλευτή της Γάιο Ιούλιο Καίσαρα Μουσολίνι, ο οποίος είναι πρώην Αξιωματικός του Πολεμικού Ναυτικού και κατ’ ευθείαν απόγονος του Μπενίτο Μουσολίνι. Νομίζουμε αυτό τα λέει όλα για το που ευρίσκεται πολιτικά το εν λόγω κόμμα. Ντρέπονται όμως να το πούνε οι “πατριώτες”…

H Τζιόρτζια Μελόνι, λοιπόν, ηγέτιδα του κόμματος «Αδελφοί της Ιταλίας» και στενή σύμμαχος του Ματέο Σαλβίνι, έστειλε ένα μήνυμα προς την Ελλάδα, με αφορμή την απόφαση να κυματίσει η σημαία της Ιταλίας στο ελληνικό Κοινοβούλιο. Σε μήνυμα της στο twitter ανέφερε τα εξής:

«Οι σημαίες δύο ιστοριών χιλιάδων χρόνων οι οποίες αποτελούν τη βάση του ευρωπαϊκού πολιτισμού, κυματίζουν παράλληλα στο κτίριο του Κοινοβουλίου της Ελλάδας. Χωρίς την Ελλάδα και την Ιταλία, η Ευρώπη δεν έχει ρίζες και μέλλον. Ευχαριστώ τους Έλληνες αδελφούς».

Υ.Γ.: Χαρακτηριστικό της “ντροπής” των ΜΜΕ του συστήματος το παρακάτω δημοσίευμα από την ιστοσελίδα του “Πρώτου Θέματος”, στο οποίο αλλάζουν κόμμα στον Ιταλό Αντιπρόεδρο της Βουλής και τον κάνουν βουλευτή του κόμματος των “Πέντε Αστέρων”!:

ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ: “Με μια συμβολική κίνηση επέλεξε ο αντιπρόεδρος της Ιταλικής Βουλής των Αντιπροσώπων, Φάμπιο Ραμπέλι, για να δείξει τη διαμαρτυρία του ενάντια στη στάση της Ευρωπαϊκής Ένωσης, που δεν στέκεται στο πλευρό των χωρών που πλήττονται από τον κορωνοϊό. Ο Ραμπέλι, εκλεγμένος με το λαϊκιστικό κόμμα των Πέντε Αστέρων,  σε ανάρτησή του δείχνει βίντεο όπου ο ίδιος κατεβάζει τη σημαία της Ευρωπαϊκής Ένωσης από το γραφείο του. Φορώντας ιατρική μάσκα και γάντια, δείχνει φροντίδα στο να κατεβάσει την ευρωπαϊκή σημαία και να τοποθετήσει την ιταλική.” 

Exit mobile version