Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Χένρι Κίσινγκερ: “Χρειαζόμαστε ένα νέο παγκόσμιο όραμα”

Χένρι Κίσινγκερ: “Χρειαζόμαστε ένα νέο παγκόσμιο όραμα”

Ο Χένρι Κίσινγκερ δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις. Είναι ένας πρώην υπουργός εξωτερικών και σύμβουλος ασφαλείας των ΗΠΑ που έχει αφήσει το αποτύπωμά του στο ξεπούλημα της Κύπρου μας και φανατικός υποστηρικτής της παγκοσμιοποίησης.

Σε πρόσφατο άρθρο του για την πανδημία, το οποίο δημοσιεύθηκε στην Daily Mail, περιγράφει και αυτός την… ανάγκη για ένα «παγκόσμιο όραμα»:

«Όταν τελειώσει η πανδημία, πολλά θεσμικά όργανα των χωρών θα θεωρηθούν ότι έχουν αποτύχει. Η πραγματικότητα είναι ότι ο κόσμος δεν θα είναι ποτέ ο ίδιος μετά τον κορονοϊό. Οι ηγέτες ασχολούνται με την κρίση σε μεγάλο βαθμό σε εθνικό επίπεδο, αλλά τα αποτελέσματα της επιθετικότητας του ιού δεν αναγνωρίζουν σύνορα.

Ενώ η επίθεση στην ανθρώπινη υγεία – ελπίζουμε – θα είναι προσωρινή, οι πολιτικές και οικονομικές αναταράξεις που εξαπολύθηκαν θα μπορούσαν να διαρκέσουν για γενιές. Καμία χώρα, ούτε καν οι ΗΠΑ, μπορεί να ξεπεράσει τον ιό με καθαρά εθνική προσπάθεια. Η αντιμετώπιση των αναγκών της στιγμής πρέπει τελικά να συνδυαστεί με ένα παγκόσμιο όραμα και πρόγραμμα συνεργασίας.»

Θυμίζουμε ότι τις τελευταίες εβδομάδες με το ξέσπασμα της πανδημίας, δεκάδες πολιτικοί από ολόκληρο τον κόσμο έχουν εκφράσει δημόσια την θέση τους υπέρ μιας «παγκόσμιας διακυβέρνησης». Και στην Ελλάδα…

Φαίνεται ότι για τα σκοτεινά όργανα της  Νέας Τάξης, ο κορωνοϊός αποτελεί μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία για να επιβάλλουν την ατζέντα τους, μια ατζέντα που πλέον δεν είναι κρυφή και στρέφεται κατά της ελευθερίας των εθνικών κρατών και υπέρ μιας παγκόσμιας τυραννίας.

Όμως η παγκοσμιοποίηση δεν μπορεί να αποτελεί μέρος της λύσης του προβλήματος, είναι το ίδιο το πρόβλημα…

Exit mobile version