Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Τουρκία προς Ελλάδα: Θα σας στείλουμε 4 εκατ. λαθρομετανάστες και θα πληρωθείτε από την Ευρώπη…

Τουρκία προς Ελλάδα: Θα σας στείλουμε 4 εκατ. λαθρομετανάστες και θα πληρωθείτε από την Ευρώπη...

Θα μας υποστηρίξουν και οικονομικά λένε οι Τούρκοι για τους λαθρομετανάστες που θα μας στέλνουν

Ο εκπρόσωπος του τουρκικού ΥΠΕΞ Χ. Ακσόι σε επίσημες δηλώσεις του προτείνει να μεταφερθούν στην Ελλάδα τα 4 εκατ. λαθρομετανάστες που ευρίσκονται στην Τουρκία και ότι είναι πρόθυμη η Άγκυρα να βοηθήσει οικονομικά την Ελλάδα!

Εκπρόσωπος του τουρκικού ΥΠΕΞ: «Η πρότασή μας είναι μόνιμη: η Ελλάδα μπορεί να δέχεται τους αιτούντες άσυλο στην Τουρκία. Από την άλλη πλευρά, η ΕΕ θα μπορούσε να παράσχει την οικονομική βοήθεια στην Ελλάδα για τους αιτούντες άσυλο. Σύμφωνα με την αρχή της καλής γειτονίας θα υποστηρίξουμε οικονομικά την Ελλάδα.»

Η δήλωση αυτή του εκπροσώπου της τουρκικής κυβερνήσεως για οικονομική βοήθεια στην Ελλάδα από την Ευρώπη, επιβεβαιώνει ότι η κυβέρνηση Μητσοτάκη έχει κάνει συμφωνία με την Μέρκελ και για τον λόγο αυτό δεν έχει πάει ούτε ένας από τους “πρόσφυγες”, δηλαδή τους λαθρομετανάστες, στην Ευρώπη και επίσης δεν έχει επιστρέψει στην Τουρκία από την Ελλάδα ούτε ένας από αυτούς παρ’ όλα τα ψέματα Μηταράκη.

Όσοι, λοιπόν, πληρώνονται για να λένε ψέματα την δουλειά τους κάνουν, οι υπόλοιποι όμως επιτέλους ξυπνήστε και καταλάβετε ότι η Νέα Δημοκρατία έχει σκοπό να γεμίσει την Ελλάδα με εκατοντάδες χιλιάδες, εάν όχι με εκατομμύρια λαθρομετανάστες! 

Exit mobile version