Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Bloomberg: Ο Σαμαράς… συνέλαβε (!) την ηγεσία της Χρυσής Αυγής

Bloomberg: Ο Σαμαράς… συνέλαβε (!) την ηγεσία της Χρυσής Αυγής

Μία ακόμη απόδειξη ότι η δίωξη κατά της Χρυσής Αυγής ήταν μία δίωξη πολιτική

Κοράκια έχουν μαζευτεί γύρω από τον Μητσοτάκη, ελπίζοντας ότι η καταστροφή της οικονομίας που έρχεται θα φέρει και την πτώση του. Και τα κοράκια αυτά προέρχονται τα περισσότερα στην Νέα Δημοκρατία. Έτσι, λοιπόν, το γνωστό Bloomberg, που εκπροσωπεί τα γνωστά συμφέροντα, με τα οποία είχε πάντοτε άριστες σχέσεις ο Σαμαράς, δημοσίευσε άρθρο υμνολόγιο για αυτόν από το οποίο και τα παρακάτω:

“Πέντε πρωθυπουργοί απομακρύνθηκαν από την εξουσία εν μέσω λαϊκής δυσαρέσκειας για την κατάσταση της οικονομίας. Ο τελευταίος από αυτούς ήταν ο Αντώνης Σαμαράς όντας στην κυβέρνηση από το 2012 έως το 2015, είδε τη Χρυσή Αυγή να κεφαλαιοποιεί τις κοινωνικές συνέπειες της πτώσης, υιοθετώντας μια ρατσιστική και νεοναζιστική ρητορική, και να γίνεται το τρίτο σε δύναμη πολιτικό κόμμα. Όταν ένας από τους οπαδούς της δολοφόνησε τον Παύλο Φύσσα, το 2013, ο Σαμαράς συνέλαβε όλα τα ηγετικά μέλη της…”

Η Σωτηρία Θεοδωροπούλου, ερευνήτρια στο Ευρωπαϊκό Συνδικαλιστικό Ινστιτούτο, προειδοποιεί ότι η σημερινή κρίση, εάν δεν αντιμετωπιστεί, θα μπορούσε να προκαλέσει ολέθριες πολιτικές αναταράξεις, φέρνοντας ένα καλοκαίρι δυσαρέσκειας για τους φτωχότερους της κοινωνίας.

«Εάν οι ευρωπαϊκές οικονομίες αφεθούν να καταρρεύσουν αυτό θα οδηγήσει σε άνοδο του ευρωσκεπτικισμού. Αυτό θα μπορούσε να οδηγήσει στην πλήρη αποσύνθεση της ΕΕ» δηλώνει ο Αντώνης Σαμαράς.”

Από το δημοσίευμα κρατάμε την παραδοχή του Διεθνούς Ειδησεογραφικού Πρακτορείου ότι ο Σαμαράς συνέλαβε την ηγεσία της Χρυσής Αυγής και κατά τα άλλα μας λένε ότι ήταν μία υπόθεση απλά του κοινού ποινικού δικαίου και όχι πολιτική δίωξη….

Ακόμη αξίζει να τονιστεί από το δημοσίευμα ότι τρέμει το σύστημα την οικονομική κατάρρευση και την άνοδο των Εθνικιστών σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Exit mobile version