Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ο καθηγητής Ιωαννίδης λέει ότι είμαστε τυχεροί λόγω κλίματος και όχι λόγω… Μητσοτάκη!

Ο καθηγητής Ιωαννίδης λέει ότι είμαστε τυχεροί λόγω κλίματος και όχι λόγω… Μητσοτάκη!

Αντίστοιχοι οι θάνατοι στην Ελλάδα με τις Νότιες περιοχές της Ιταλίας

Ο καθηγητής του Πανεπιστημίου του Στάνφορντ, κ. Ιωαννίδης, ο οποίος είναι ένας από τους πλέον διακεκριμένους παγκοσμίως λειτουργούς της Ιατρικής επιστήμης, επιμένει ότι τα στοιχεία που δίδονται από το ελληνικό κράτος δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα και ότι τα μέτρα μπορεί να κάνουν και κακό αντί για καλό! Σε συνέντευξή του σε Κυριακάτικη εφημερίδα τόνισε ότι δεν έχει νόημα να χαρακτηρίζονται τα κρούσματα που έρχονται στη γνώση των Αρχών ως «νέα» κρούσματα, όταν δυστυχώς ελέγχονται διαγνωστικά ελάχιστοι ασθενείς.

“Όσο λιγότερους ελέγχεις τόσο φαίνεται (ψευδώς) να έχεις λιγότερα κρούσματα, αλλά στην πραγματικότητα τόσο περισσότερα κρούσματα έχεις χάσει και τόσο πιο ανεξέλεγκτη είναι η διάδοση που συνεχίζεται.”

Όσο για την χώρα μας ο καθηγητής ανέφερε ότι είμαστε τυχεροί λόγω του καιρού καθώς οι θάνατοι είναι σχετικά αντίστοιχοι με τις αντίστοιχες περιοχές της Ιταλίας (Σικελία, Καλαβρία, Μπαζιλικάτα) και την Κύπρο.

Αλήθεια, το γεγονός ότι είχαμε πολύ λιγότερα κρούσματα στην Νότιο Ιταλία απ’ ό,τι στην Βόρειο, καθώς και σε όλες τις χώρες, οι οποίες έχουν ανάλογο κλίμα με την Ελλάδα, δεν το παρατήρησαν οι “έγκριτοι” επιστήμονές μας; Ή μήπως πληρώνονται για να λένε μόνο ό,τι συμφέρει το γκοβέρνο;

Υ.Γ.: Το ίδιο που συμβαίνει μεταξύ Νοτίου και Βορείου Ιταλίας, συμβαίνει και μεταξύ Νοτίου και Βορείου Ισπανίας. Νότια της Μαδρίτης τα κρούσματα είναι πολύ λιγότερα.

Exit mobile version