Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Νέος κύκλος εκφοβισμού στην Βόρειο Ήπειρο: Toν Σταυρό του μαρτυρίου σηκώνει η Ελληνική μειονότητα

Νέος κύκλος εκφοβισμού στην Βόρειο Ήπειρο: Toν Σταυρό του μαρτυρίου σηκώνει η Ελληνική μειονότητα

Την στιγμή που το καθεστώς Ράμα ετοιμάζεται να εγκαταστήσει 30.000 μουσουλμάνους «πρόσφυγες» στην Βόρειο Ήπειρο κατόπιν συμφωνίας με τον σουλτάνο Ερντογάν, ένα ακόμα περιστατικό τρομοκράτησης της ελληνικής μειονότητας είχαμε χθες με αφορμή την τοποθέτηση ενός Σταυρού στην Ι.Μ. Ζωοδόχου Πηγής στη Χιμάρα!

Όπως σημειώνει η ιστοσελίδα himara.gr, την Κυριακή στις 7 το πρωί, δυνάμεις της αλβανικής αστυνομίας που ήρθαν από τα Τίρανα βρέθηκαν στην πόρτα αρκετών Ελλήνων με αφορμή την τοποθέτηση σταυρού στο Αθάλι. Η αστυνομία έκανε έρευνα στα σπίτια τους δίχως παρουσία εισαγγελέα ή εισαγγελικής απόφασης και στη συνέχεια τους μετέφεραν στο τμήμα για ανάκριση.

Πάνω από 10 συμπατριώτες μας βρέθηκαν στο αστυνομικό τμήμα, ενώ όποιος επιχείρησε να επισκεφθεί το αστυνομικό τμήμα για να ζητήσει εξηγήσεις, απειλήθηκε με σύλληψη για μη εφαρμογή της… καραντίνας για τον κορωναϊό.

Οι ενέργειες του καθεστώτος Ράμα στρέφονται κατά της θρησκευτικής ελευθερίας της ελληνικής μειονότητας και από όσα γνωρίζουμε δεν υπήρξε καμία αντίδραση από το ελλαδικό υπουργείο Εξωτερικών για αυτή την παραβίαση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων!

Ο Ελληνισμός στην Βόρειο Ήπειρο αντιστέκεται, αλλά το θράσος των αλβανών μεγαλώνει όσο οι ραγιάδες των Αθηνών κλείνουν τα μάτια και τα αυτιά τους στις συνεχείς παραβιάσεις των δικαιωμάτων της ελληνικής μειονότητας!

Exit mobile version