Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Οι Γερμανοί κατηγορούν την Ελλάδα γιατί δεν επέτρεψε την εισβολή των λαθρομεταναστών στον Έβρο!

Οι Γερμανοί κατηγορούν την Ελλάδα γιατί δεν επέτρεψε την εισβολή των λαθρομεταναστών στον Έβρο!

Όλα δικά της τα θέλει η κα. Μέρκελ και το γερμανικό κατεστημένο, που δεν έχει αντίρρηση βεβαίως να πληρώνει την κυβέρνηση Μητσοτάκη για να κρατάει τους λαθρομετανάστες στην Ελλάδα. Αντί όμως να σιωπά, κατηγορεί και από πάνω τους Έλληνες γιατί επί τέλους κάποιοι αντέδρασαν σε αυτήν την εισβολή που συντελείται δεκαετίες στην πατρίδα μας.

Σύμφωνα λοιπόν με Γερμανική γνωμοδότηση για την βουλή η Ελλάδα στον Έβρο παραβίασε το διεθνές δίκαιο και τις Συνθήκες για την προστασία των προσφύγων, εμποδίζοντας την εισβολή των λαθρομεταναστών!  Αυτό απεφάνθη η Επιστημονική Υπηρεσία της Γερμανικής βουλής, η οποία αμφισβήτησε και το δικαίωμα για ακύρωση του δικαιώματος αίτησης ασύλου.

Την γνωμοδότηση αυτή πρόβαλλε η ιστοσελίδα του Πρώτου Προγράμματος της γερμανικής τηλεόρασης (ARD). Σύμφωνα με την έκθεσή αυτή «η χρήση εκτοξευτήρων νερού, ανεμιστήρων και δακρυγόνων” αντιβαίνει στο… διεθνές δίκαιο! Εκτός αυτού οι επιστήμονες επικρίνουν την Ελλάδα επειδή έκλεισε τα σύνορα της ανεξαιρέτως για όλους τους πρόσφυγες χωρίς να εξετάσει αν κάποιος πράγματι δικαιούται άσυλο.

Άδικη η κατηγορία για την κυβέρνηση Μητσοτάκη για το άσυλο, γιατί με πρόσφατη απόφασή της αποφάσισε να δέχεται αιτήσεις χωρίς κανένα πρόβλημα.

Exit mobile version