Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Σωτήρης Τσιόδρας: Ο αγαπημένος των εθνομηδενιστών

Σωτήρης Τσιόδρας: Ο αγαπημένος των εθνομηδενιστών

Σαν να μην έφταναν τα φίλο-Νεοδημοκρατικά ΜΜΕ που απ’ το πρωί μέχρι το βράδυ αποθεώνουν τον Τσιόδρα, ήρθε σήμερα και η «Εφημερίδα των Συντακτών», να φιλοτεχνήσει την αγιογραφία του υπερπροβεβλημένου λοιμωξιολόγου. Με ένα μακροσκελές άρθρο της, η γνωστή συριζοφυλλάδα μέμφεται την ιστοσελίδα Χρυσή Αυγή διότι με πρόσφατο δημοσίευμά της αποκάλυψε αυτό που αγνοούσε ο περισσότερος κόσμος.

Δηλαδή, ότι ο Σωτήρης Τσιόδρας δεν είναι ένας συντηρητικών απόψεων άνθρωπος με παραδοσιακές αρχές, αλλά διαπρύσιος κήρυκας της πολυπολιτισμικότητας ο οποίος λιβανίζει την εκάστοτε εξουσία για τα μέτρα που λαμβάνει υπέρ των λαθρομεταναστών.

Γράφει συγκεκριμένα η «Εφημερίδα των Συντακτών»:

«Γιατρός όλου του κόσμου: Σε ανύποπτο χρόνο ο κορυφαίος λοιμωξιολόγος είχε διατυπώσει καθαρές θέσεις υπέρ της πρόσβασης των προσφύγων και των μεταναστών σε δωρεάν ιατροφαρμακευτική περίθαλψη και στα σχολεία, καθώς και υπέρ της ενσωμάτωσής τους στην ελληνική κοινωνία…είναι ευτύχημα ότι στις θέσεις τού επικεφαλής της αρμόδιας επιτροπής και του εκπροσώπου του υπουργείου Υγείας για τον κορονοϊό βρίσκεται ένας άνθρωπος σαν τον Σωτήρη Τσιόδρα… Και δεν είναι βέβαια τυχαίο ότι οι ναζιστές της Χρυσής Αυγής, μέσω του επίσημου ιστοτόπου τους, ξεσπαθώνουν κατά του κ. Τσιόδρα, καταγγέλλοντάς τον ως «φανατικό υποστηρικτή της πολυπολιτισμικότητας και της λαθρομετανάστευσης».

Και συνεχίζει το άρθρο: «…εγκωμίαζε [σ.σ. ο Τσιόδρας] την προσφορά των κατασυκοφαντημένων το τελευταίο διάστημα ΜΚΟ, επισημαίνοντας ότι «έχουμε μεγάλη βοήθεια από εγχώριες και διεθνείς ΜΚΟ για υπηρεσίες πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας μέσα στις δομές φιλοξενίας ειδικά στα νησιά που είναι υπερσυνωστισμένα αυτή τη στιγμή, αλλά και στην ηπειρωτική χώρα».»

Οφείλουμε να επισημάνουμε ότι το «δείξε μου τον φίλο σου να σου πω ποιος είσαι» ταιριάζει γάντι στον Σωτήρη Τσιόδρα, τον οποίο εξυμνούν ταυτόχρονα οι άθεοι εθνομηδενιστές του Σύριζα και οι νεοφιλελεύθεροι υπέρμαχοι της παγκόσμιας διακυβέρνησης Νεοδημοκράτες.

Η σύμπλευση Νέας Δημοκρατίας και Σύριζα στο ζήτημα της κορονοϊοπληξίας, καταδεικνύει ότι δεν υπάρχει καμιά ουσιαστική διαφορά μεταξύ τους. Οι εξαπατημένοι ψηφοφόροι της ΝΔ θα πρέπει να αντιληφθούν ότι επιλέγοντας τον Κυριάκο Μητσοτάκη έφεραν στην Κυβέρνηση έναν Πρωθυπουργό ο οποίος πολεμάει τα Ιερά και τα Όσια των Ελλήνων εξίσου με τον Αλέξη Τσίπρα.

Σε ό, τι αφορά την ιστοσελίδα μας, θα συνεχίσει να αποκαλύπτει στον ελληνικό λαό την αλήθεια όσο κι αν «σπάζονται» ορισμένοι.

Η εξέλιξη των πραγμάτων δικαιώνει τη Χρυσή Αυγή και δείχνει ότι οι θέσεις της για όλα τα μείζονα ζητήματα της δημόσιας σφαίρας είναι κρυστάλλινες και οι πλέον τεκμηριωμένες!

Διαβάστε επίσης: Καθόλου τυχαία η επιλογή Τσιόδρα: Φανατικός υποστηρικτής της πολυπολιτισμικότητας και της λαθρομετανάστευσης

Exit mobile version