Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ώρα Υπέρβασης και Ευθύνης

Ώρα Υπέρβασης και Ευθύνης

Κι όμως… Από το 1974 έχουν περάσει 46 χρόνια “Δημοκρατίας”. Μέσα σε αυτά τα χρόνια έχουν γίνει 18 εκλογικές αναμετρήσεις. 18 φορές έπρεπε ΕΣΥ να αποφασίσεις για το μέλλον και το δικό σου και των παιδιών σου , ΑΛΛΑ και όσων θα έρθουν ή ήρθαν στη ζωή. 18 φορές είχες την “τύχη” της Πατρίδας μας στα χέρια σου.Να την κάνεις να νιώθει ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ελεύθερη.

Κι όμως… κατάφερες και ψήφισες  αυτούς που είπαν ότι Η Κύπρος κείται μακράν, αυτούς που νομιμοποίησαν το KKE, αυτούς που υποτίμησαν τη δραχμή 2 φορές, αυτούς που έκλεβαν το δημόσιο χρήμα με το ένα σκάνδαλο να διαδέχεται το άλλο, αυτούς που πρόδωσαν τη Μακεδονία, αυτούς που ευχαριστούσαν τους αμερικανούς την ώρα που το αίμα των γενναίων αξιωματικών μας στα Ίμια ήταν ακόμα πάνω στα γαλανόλευκα νερά του Αιγαίου μας, αυτούς που οδήγησαν στην αυτοκτονία χιλιάδες Έλληνες με το χρηματιστήριο και τα μνημόνια, αυτούς που ξέχασαν να σκίσουν τα μνημόνια και προσκύνησαν όπως οι προκάτοχοί τους τους δυνάστες της Πατρίδας μας, αυτούς που έδιωξαν τα παιδιά μας σαν νέους μετανάστες για ένα καλύτερο αύριο μακριά από την Πατρίδα μας, αυτούς που έκλεισαν φυλακή ΑΘΩΟΥΣ γιατί ο Αρχηγός Μας ΔΕΝ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ, αυτούς που ΕΚΤΕΛΕΣΑΝ ΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΑΣ, αυτούς που ΠΟΥΛΗΣΑΝ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΜΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΥΡΩΠΗ.

Του χρόνου συμπληρώνονται 200 χρόνια από την απελευθέρωση από τον τουρκικό ζυγό.  ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΥΠΕΡΒΑΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΣΕΙΣ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΣΟΥ. ΠΕΡΝΑΣ ΣΤΗΝ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ. ΕΛΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΕΙΠΕΙ  ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΛΛΑΔΑ. ΕΛΑ ΣΤΟΝ ΛΑΪΚΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ – ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.

Γιαννόγκωνας Μιχαήλ

Exit mobile version