Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Ευρώπη μας κοροϊδεύει: Θα μας “σώσουν” παίρνοντας… 1800 λαθρομετανάστες!

Η Ευρώπη μας κοροϊδεύει: Θα μας “σώσουν” παίρνοντας… 1800 λαθρομετανάστες!

Η κοροϊδία και η πολιτική απάτη της Ν.Δ. συνεχίζεται. Καμία επιστροφή λαθρομετανάστη και για την Ευρώπη φεύγουν ελάχιστοι, όσοι ήλθανε ένα Σαββατοκύριακο τον Ιανουάριο!

Τη στιγμή που οι λαθρομετανάστες στην Ελλάδα ανέρχονται σε εκατοντάδες χιλιάδες έως και 2 εκατομμύρια, η Ευρώπη θα πάρει 1800 ανήλικους και θα… σωθούμε!

Συγκεκριμένα τουλάχιστον 1.600 ασυνόδευτα παιδιά των δομών των ελληνικών νησιών πρόκειται να εγκατασταθούν σε 8 χώρες της ΕΕ και από σήμερα προωθούνται τα μέτρα που θα επιτρέψουν να επιτευχθεί το γρηγορότερο, καθώς η πανδημία του covid-19 καθυστέρησε πρακτικά την υλοποίηση ενός προγράμματος που αποφασίστηκε από τις 6 Μαρτίου, δήλωσε ο εκπρόσωπος της Κομισιόν για τη μετανάστευση, τις εσωτερικές υποθέσεις και την ιθαγένεια Γιανς Άνταλμπερτ.

Ο κ. Άνταλμπερτ επιβεβαίωσε ότι οι 8 χώρες που προετοιμάζονται για την υποδοχή των ασυνόδευτων παιδιών από την Ελλάδα και έχουν δηλώσει ότι δέχθηκαν είναι η Γαλλία, η Γερμανία, η Πορτογαλία , η Ιρλανδία το Λουξεμβούργο, η Κροατία και η Λιθουανία.

Είναι ζήτημα μερικών εβδομάδων η ιστορία του κορωνοϊού και της καραντίνας να τελειώσει και οι καιρικές συνθήκες σίγουρα θα βελτιωθούν και τότε θα καταλάβει ο Ελληνικός Λαός την μεγάλη πολιτική απάτη της κυβέρνησης Μητσοτάκη στο ζήτημα των λαθρομεταναστών.

Exit mobile version