Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Σακελλαροπούλου: η επιλογή Μητσοτάκη δεν γνωρίζει πώς γράφεται η λέξη “Έλληνας” και “Ελληνίδα”

Σακελλαροπούλου: η επιλογή Μητσοτάκη δεν γνωρίζει πώς γράφεται η λέξη “Έλληνας” και “Ελληνίδα”

Η Κατερίνα (και όχι Αικατερίνη!) Σακελλαροπούλου είναι η νεοφιλελεύθερη επιλογή Μητσοτάκη για την Προεδρία της Δημοκρατίας και έχει ήδη δείξει δείγματα γραφής.

Όσο και να την εγκωμιάζουν τα χρεοκοπημένα κόμματα και κανάλια, η κα Σακελλαροπούλου δεν συνδέεται με τον Λαό, καθώς εκφράζει μια άχρωμη και άγευστη νεοφιλελεύθερη πολιτική.

Στο πρόσφατο μήνυμά της για την Εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου του 1821 δεν έκανε καμία αναφορά στους ηρωικούς Αγωνιστές που ανέτρεψαν τον τουρκικό ζυγό και αγνόησε εντελώς την Ορθοδοξία και τον Ευαγγελισμό της Θεοτόκου.

Σήμερα στο μήνυμά της για την Παγκόσμια μέρα υγείας απέδειξε πως δεν γνωρίζει πώς γράφεται η λέξη “Έλληνες” και “Ελληνίδες”, αφού επέλεξε να μην το γράψει με κεφαλαίο “Ε”, στέλνοντας μήνυμα “στις ελληνίδες και τους έλληνες”.

Ίσως να μην καθόλου τυχαία αυτή η ανορθογραφία της κας Σακελλαροπούλου, γιατί αυτός είναι ο σκοπός τους: να υποβαθμίσουν τους Έλληνες από έναν περήφανο λαό με Ιστορία και Ψυχή σε μια άμορφη μάζα, ένα κράμα νεοφιλελεύθερων νεοελλήνων και λαθρομεταναστών που θα σκύβουν το κεφάλι σε κάθε παράλογο και ανθελληνικό μέτρο.

Τους ενημερώνουμε πως η Χρυσή Αυγή είναι εδώ και θα μάχεται ακατάπαυστα για τα δικαιώματα των Ελλήνων και των Ελληνίδων!

Exit mobile version