Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Εφημερίδα “ΤΑ ΝΕΑ”: Κινδυνεύει η Ευρώπη από τον κορωνοϊό, γιατί μπορεί να έλθει η ακροδεξιά!

Εφημερίδα “ΤΑ ΝΕΑ”: Κινδυνεύει η Ευρώπη από τον κορωνοϊό, γιατί μπορεί να έλθει η ακροδεξιά!

Κρίση του ευρώ και αναταραχή στην Νότιο Ευρώπη

Με τις πολιτικές προεκτάσεις του κορωναϊού ασχολείται η εφημερίδα “ΤΑ ΝΕΑ” και γράφει:

«Η Ευρώπη κινδυνεύει να βρει συμφορά από τον κοροναϊό. Η κατάσταση στην Ιταλία είναι δραματική, οι Ρώσοι και οι Κινέζοι αντιμετωπίζονται σαν σωτήρες, αλλά την ίδια ώρα αισθάνονται εγκαταλελειμμένοι από την Ευρώπη»…

Ποια θα είναι όμως η μεγάλη “συμφορά” για την Ευρώπη, μας το λέει παρακάτω η γνωστή εφημερίδα. Δεν θα είναι οι δεκάδες χιλιάδες νεκροί, δεν θα είναι η καταστροφή της οικονομίας, αλλά μία κρίση στο ευρώ και η ακροδεξιά! Και γράφει σχετικά:

“Φαίνεται πως η ιστορία επαναλαμβάνεται με κρίση του ευρώ, η οποία ξέσπασε το 2010. Την εποχή εκείνη, η γερμανική κυβέρνηση αρνήθηκε να επιτρέψει τα ευρωομόλογα, τα οποία θα μπορούσαν να βοηθήσουν σε μεγάλο βαθμό την Ελλάδα. Οι χώρες της Νότιας Ευρώπης ήταν εξαγριωμένες, ενώ την εμφάνισή τους έκαναν και ακροδεξιά στοιχεία.”

Ποια θα είναι αυτά τα “ακροδεξιά στοιχεία”; Μήπως ο Κυριάκος Βελόπουλος, ο οποίος μαζί με κηραλοιφές Βυζαντινόν θα μοιράζει και την νέα επιστολή του Χριστού άρτια αφιχθήσα από τον άλλο κόσμο μέσω “γεροντάδων” από το Άγιον Όρος; Ή μήπως οι πρώην σωματοφύλακες του Καρατζαφέρη fake “μακεδονομάχοι”, που έγιναν υπουργοί της Ν.Δ.; Ή μήπως οι “υπερκομματικοί πατριώτες”, που στις εκλογές στήριξαν την Ν.Δ.; Δεν φοβούνται τίποτε από όλα αυτά… Ο φόβος τους έχει όνομα: ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!

Exit mobile version