Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Αναστάτωση στην Μόρια από την εγκληματική δράση των λαθρομεταναστών

Αναστάτωση στην Μόρια από την εγκληματική δράση των λαθρομεταναστών

Ανάστατοι είναι οι κάτοικοι στην Μόρια της Λέσβου από την συνεχιζόμενη εγκληματική, όπως την χαρακτηρίζουν, δραστηριότητα λαθρομεταναστών που διαμένουν στο καμπ, οι οποίοι βρίσκουν ευκαιρία με τα μέτρα απαγόρευσης κυκλοφορίας και «ανοίγουν» σπίτια στα οποία οι ιδιοκτήτες τους δεν είναι μέσα, ενώ κόβουν και καταστρέφουν υπεραιωνόβιες ελιές από τον ελαιώνα που είναι πέριξ του κέντρου κράτησης.

Βίντεο και φωτογραφίες έχουν κατακλύσει τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με τους αγανακτισμένους κατοίκους να ζητούν την επέμβαση της αστυνομίας.

Μάλιστα, όπως αναφέρει κάτοικος σε ανάρτησή του στο facebook: «Σε αγροτική κατοικία στον κάμπο, την οποία ο ιδιοκτήτης της δεν μπορεί να επισκεφτεί χωρίς έγγραφη άδεια και συγκεκριμένο λόγο, αφού έσκαψαν στην κυριολεξία τον τοίχο της πόρτας, έσπασαν τη μεταλλική θωράκιση του παραθύρου αφαίρεσαν ψυγείο και λοιπές οικοσκευές. Μέρος των κλοπιμαίων είχαν βρεθεί πριν από τρεις ημέρες σε μπλόκο της Αστυνομίας έξω από το ΚΥΤ».

Παράλληλα, σύμφωνα με καταγγελίες, γύρω στις 5.000 ελιές έχουν κοπεί από τους λαθρομετανάστες που έχουν στρατοπεδεύσει στον ελαιώνα της Μόριας.

Κραυγή αγωνίας, για μια ακόμη φορά, από τους αναστατωμένους και αγανακτισμένους κατοίκους στην Μόρια, που όμως δυστυχώς πολύ φοβόμαστε ότι θα είναι «φωνή βοώντος εν τη ερήμω», απέναντι στην κυβέρνηση της ΝΔ, που ενώ υφάρπαξε την ψήφο τους λέγοντάς τους ψέματα ότι θα λύσει το μείζον θέμα της λαθρομετανάστευσης, κάνει τα ίδια και χειρότερα με τος συριζαίους προκατόχους της.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Exit mobile version