Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Σουηδή επίτροπος «καρφώνει» την κυβέρνηση της ΝΔ ότι δίνει δικαίωμα ασύλου στους λαθρομετανάστες

Σουηδή επίτροπος «καρφώνει» την κυβέρνηση της ΝΔ ότι δίνει δικαίωμα ασύλου στους λαθρομετανάστες

Το ύπουλο παιχνίδι της πατριδοκάπηλης ΝΔ αποκαλύπτεται για μια ακόμη φορά, δείχνοντας το πόσο εθνικά επικίνδυνη είναι (και) αυτή η κυβέρνηση. Αυτοί οι λαθρομετανάστες, οι οποίοι το τελευταίο χρονικό διάστημα χαρακτηριζόντουσαν από τον Μητσοτάκη και το υπόλοιπο κυβερνητικό επιτελείο της ΝΔ ως «εισβολείς», «πολιορκητικοί κριοί», «εργαλεία του Ερντογάν», σύμφωνα με τα όσα δήλωσε η Σουηδή επίτροπος Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΕ Ίλβα Γιόχανσον, θα έχουν το δικαίωμα πλέον να υποβάλουν κανονικά αιτήσεις ασύλου, αντί να επιστραφούν στην Τουρκία ή στις χώρες προέλευσής τους, όπως (ψευδώς, όπως αποδεικνύεται) ισχυρίζονταν οι κυβερνητικοί παράγοντες ότι θα συνέβαινε!

Αυτό ισχυρίστηκε η επίτροπος κατά την διάρκεια της τηλεδιάσκεψης στις 2 Απριλίου με τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη και τον υπουργό Μετανάστευσης Νότη Μηταράκη, στην οποία συζητήθηκε η ανταπόκριση της ΕΕ στην κρίση των Ελληνοτουρκικών συνόρων.

Συγκεκριμένα, η επίτροπος των Εσωτερικών Υποθέσεων αναφέρθηκε σε «ανακοίνωση» της Ελληνικής πλευράς, λέγοντας ότι καλωσορίζει θερμά την ανακοίνωση της Ελληνικής κυβέρνησης που της είπε ότι οι νέες αφίξεις που ήρθαν εντός του Μαρτίου θα έχουν δικαίωμα να αιτηθούν ασύλου! Είναι πολύ σημαντικό, είπε η Γιόχανσον, υπογραμμίζοντας μάλιστα την ανάγκη που θα «καλωσορίζει» τους μετανάστες…

Αθόρυβα, λοιπόν, η κυβέρνηση της ΝΔ φροντίζει και αυτή να γεμίζει την Χώρα με λαθρομετανάστες, στους οποίους δίνει το δικαίωμα ασύλου, αποδεικνύοντας έτσι τον εθνικά επικίνδυνο-πατριδοκάπηλο χαρακτήρα της.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Exit mobile version