Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

“Αντικειμενική” δημοσιογραφία: Αυτά είναι τα ΜΜΕ της λάσπης, του κορωνοϊού και της προπαγάνδας

Από αυτήν εδώ την σελίδα έχουμε πάμπολλες φορές επισημάνει τον βρώμικο ρόλο των εξωνημένων Μέσων Μαζικού Ελέγχου που δήθεν ενημερώνουν το κοινό. Ο σκοπός τους είναι καθαρά διεκπεραιωτικός, λειτουργούν ως κέντρα ελέγχου των μαζών, μετατρέποντας την πληροφόρηση σε τρομολαγνεία και προπαγάνδα.

Δεν είναι μόνο τα κανάλια και οι εφημερίδες που βράδυ – πρωί μας βομβαρδίζουν για την λαίλαπα του κορωνοϊού, την… υποχρέωση να μείνουμε σπίτι και να κλείσουμε τις εκκλησιές και το πόσο… εθνοσωτήρας είναι ο Μητσοτάκης. Είναι και οι ιστοσελίδες που παίζουν σημαντικό ρόλο σε αυτήν την κορωνοϊό – προπαγάνδα, με χαρακτηριστικότερη ίσως το Newsit του Ευαγγελάτου.

Η… έγκυρη και αντικειμενική ιστοσελίδα (που δεν κάνει τίποτε άλλο από το αντιγράφει το ΑΠΕ με διαμορφωμένους προπαγανδίστικους τίτλους) στις 10.09 μας… ενημέρωσε πως η χήρα (!) του Μπόρις Τζόνσον είναι απαρηγόρητη, καθώς ο Βρετανός πρωθυπουργός τελειώνει και στις 12.05 ο Μπόρις είναι μια χαρά, αφού δεν τον επισκέφθηκε καν γιατρός!

Θαύμα, θαύμα!!! Από την κηδεία μέχρι την ανάσταση… 2 ώρες δρόμος! Όντως είναι τόσο πρόχειροι, ασυνεπείς, γελοίοι, ερασιτέχνες, καταγέλαστοι και κυρίως προπαγανδιστές. Όσοι είναι πρόβατα, ας βελάξουν και να τους πιστεύουν.

Είναι οι ίδιοι “αντικειμενικοί” και σοβαροί δημοσιογράφοι που έχουν εκτοξεύσει τόνους λάσπης και συκοφαντιών κατά της Χρυσής Αυγής για την δήθεν εγκληματική οργάνωση και ένα σωρό άλλες αηδίες.

Είναι οι ίδιοι που θα καταπιούν τις γλώσσες τους και θα χύσουν χολή, όταν πολύ σύντομα θα έρθει η αθώωση, η δικαίωση και η ραγδαία ενδυνάμωση του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος.

Τα καλύτερα έρχονται!

Exit mobile version