Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Έρχεται οικονομική καταστροφή και στην Ελλάδα και τα μαντρόσκυλα της ΝΔ ονειρεύονται εκλογές

Έρχεται οικονομική καταστροφή και στην Ελλάδα και τα μαντρόσκυλα της ΝΔ ονειρεύονται εκλογές

Ο κορωνοϊός θα φύγει, η πείνα και η ανεργία έρχονται…

Μιλάνε για ποσοστά 45% και 50% και θέλουν το γρηγορότερο εκλογές. Πριν την καραντίνα ή μετά; Και με τον συνωστισμό στα εκλογικά τμήματα και τις ουρές, δεν θα υπάρχει κίνδυνος να μεταδοθεί ο ιός; Άρα σε καιρό καραντίνας δεν γίνονται…

Μεταξύ όμως της απαγόρευσης κυκλοφορίας και της εκλογοθηρίας, θα μεσολαβήσουν τουλάχιστον τρεις μήνες και στους τρεις αυτούς μήνες θα φανεί καθαρά η οικονομική καταστροφή. Εάν δεν το καταλαβαίνουν αυτό, τότε ας διαβάσουν τα νέα που έρχονται από τας Ευρώπας.

Ένα από τα μεγαλύτερα think tank στο κόσμο το Gatestone Institute, τονίζει ότι η ευρωζώνη υποθηκεύεται από την προοπτική μιας βαθιάς και μακροχρόνιας ύφεσης και τονίζει: ”Καθώς ο κορονοϊός προκαλεί σοβαρά οικονομικά κτυπήματα σε ολόκληρη την Ευρώπη, το ενιαίο ευρωπαϊκό νόμισμα, το πιο ορατό σύμβολο της ευρωπαϊκής ενοποίησης, βρίσκεται αντιμέτωπο με την κατάρρευση.”

Ο Γάλλος υπουργός οικονομικών Le Maire δήλωσε στην Επιτροπή Οικονομικών Υποθέσεων: “Το χειρότερο ποσοστό ανάπτυξης στη Γαλλία από το 1945 ήταν το 2009, μετά τη μεγάλη οικονομική κρίση του 2008 και ήταν -2,2%. Εφέτος θα υπερβούμε το -2,2%. Αυτό δείχνει την έκταση του οικονομικού σοκ που αντιμετωπίζουμε.”

Exit mobile version