Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Και Μωυσής ο Κυριάκος…

Και Μωυσής ο Κυριάκος…

Έχουν χάσει κάθε έννοια μέτρου οι φιλελεύθεροι! Μωυσή βλέπει ο Μαυρίδης του Λίμπεραλ τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Άντε να περάσουν μετά από την Παλαιά Διαθήκη στην Καινή και να τον κάνουν και… Μεσσία!

Έχουν χάσει κάθε έννοια μέτρου και δια του λόγου το αληθές σας παραθέτουμε το παρακάτω, που έγραψε γνωστός φιλελεύθερος δημοσιογράφος, ο οποίος μάλιστα, δοθείσης ευκαιρίας, στάζει φαρμάκι αναφερόμενος στην Χρυσή Αυγή όποτε τύχει. Να λοιπόν τι έγραψε για τον Κυριάκο Μητσοτάκη:

“Έπειτα από μία δεκαετία χαμένων αναζητήσεων στον κόσμο των εθνικών και κομματικών ψευδαισθήσεων, είναι καιρός να βρούμε τον δρόμο μας. Όχι ότι θα είναι εύκολο. Αλλά είναι από αυτές τις στιγμές που «γράφεται ιστορία», που οι μελλοντικές γενιές θα την εισπράξουν ως μια «βαριά κληρονομιά». Οι Εβραίοι χρειάστηκε να περάσουν την Ερυθρά θάλασσα για να ξεφύγουν από τους Αιγύπτιους. Ο Κυριάκος καλείται ως νέος Μωυσής να βρει λύσεις εκεί που οι άλλοι βρίσκουν αδιέξοδα και να οδηγήσει έτσι έναν τυραννισμένο λαό στην γη της επαγγελίας. Έναν λαό όμως που είναι πλέον έτοιμος για την «Έξοδο»…”

Για όσους δεν το ξέρουν, μετά την έξοδο από την Αίγυπτο ακολουθεί η έρημος Σουρ όπου: “Ἐξῇρε δὲ Μωυσῆς τοὺς υἱοὺς Ἰσραὴλ ἀπὸ θαλάσσης ἐρυθρᾶς καὶ ἤγαγεν αὐτοὺς εἰς τὴν ἔρημον Σούρ· καὶ ἐπορεύοντο τρεῖς ἡμέρας ἐν τῇ ἐρήμῳ καὶ οὐχ ηὕρισκον ὕδωρ ὥστε πιεῖν.”

Αυτό πρόκειται να συμβεί με την καταστροφή που έρχεται και επειδή σίγουρα δεν είναι Μωυσής ο Κυριάκος δεν θα τους βρει πηγή να πιουν. Και η συνέχεια δεν θα είναι καθόλου ευχάριστη ούτε για προφήτες, ούτε για τους υμνολόγους τους…

Exit mobile version