Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Λοιπόν συμπατριώτες, πως τα περνάτε με τους «νεοπατριώτες»;

Λοιπόν συμπατριώτες, πως τα περνάτε με τους «νεοπατριώτες»;

Ζήτω η τρέλα της «πολιτικής ορθότητας», κάτω οι «διακρίσεις», οι νόμοι και η… λογική!

Η διασκεδαστική παρέμβαση του διδύμου της κορωνοπροπαγάνδας, Τσιόδρα και Χαρδαλιά στην συνοικία των Ρομά χθες το μεσημέρι στην Λάρισα, είναι εκτός των άλλων και διδακτική για το πόσο μπορεί να θολώνει την σκέψη η παράνοια της «πολιτικής ορθότητας».

Ο κ. Τσιόδρας επιστρέφοντας στην Αθήνα για την απογευματινή του κορωνοϊάδα φρόντισε να επιβεβαιώσει εκείνο για το οποίο τον έχουμε κατηγορήσει: Ότι κάνει πολιτική. Συγκεκριμένα δήλωσε:

«Οι Ρομά σε ολόκληρη την Ευρώπη συγκαταλέγονται στις αδύναμες ομάδες, γιατί ζουν σε υποβαθμισμένες κατοικίες. Σε πολλές περιοχές της Ευρώπης δεν έχουν νερό, κάτι που κάνει δύσκολο ακόμα και το πλύσιμο των χεριών και μειωμένη πρόσβαση σε κοινωνικές παροχές. Πρέπει να καταλάβουν όλοι ότι δεν είναι αποδιοπομπαίοι τράγοι, δεν είναι απειλή, αλλά ευάλωτη ομάδα, τα μέτρα που έχουν παρθεί, αφορούν την διασπορά του ιού. Πρέπει να βοηθήσουμε στην ενημέρωση τον έλεγχο και την παρακολούθηση της κατάστασης. Οι συμπολίτες μας θα συνεχίσουν να έχουν ισότιμη πρόσβαση. Δεν υπάρχει χώρος για διακρίσεις, φόβο, μίσος και διακρίσεις στην κοινωνία μας…»

Δεν πέρασε ούτε ώρα από την «αντιρατσιστική κατήχηση» του κ. Τσιόδρα και έρχεται η άλλη «νεοπατριώτισα», η νέα πρόεδρος της Δημοκρατίας για να αποθεώσει τον κ. Τσιόδρα γράφοντας στο twitter: «Μαθήματα δημοκρατίας και σεβασμού του πολίτη από τον καθηγητή Τσιόδρα: «Δεν υπάρχει χώρος για διακρίσεις, για φόβο, για διχασμό, για διαιρέσεις στην κοινωνία μας…Αυτό που θα μας βοηθήσει να ξεπεράσουμε αυτή την πανδημία είναι η ενότητα και η αλληλεγγύη μεταξύ μας», έγραψε η Αικατερίνη Σακελλαροπούλου.

Τελικά τους «νεοπατριώτες» δεν τους πιάνεις πουθενά! Μιλάνε συνεχώς κατά των «διακρίσεων» όταν είναι εκείνοι που κάνουν μονίμως διακρίσεις κατά της μεγάλης πλειοψηφίας των Ελλήνων πολιτών που έχουν περισσότερες υποχρεώσεις και λιγότερα δικαιώματα από τις δήθεν «ευάλωτες» μειοψηφίες που δεν έχουν καθόλου υποχρεώσεις και μόνο δικαιώματα!

Μιλάνε κατά του ρατσισμού και ταυτόχρονα επιβάλλουν τον ρατσισμό κατά των Ελλήνων. Μιλάνε για «ισοτιμία» αλλά όταν όλοι παραμένουν εγκλωβισμένοι (με πράξη νομοθετικού περιεχομένου!) στα σπίτια τους, οι «ευάλωτοι» κυκλοφορούν πανελεύθερα χωρίς να τους αγγίζουν οι νόμοι που ισχύουν για όλους τους υπόλοιπους! Και μετά μας λένε για «διακρίσεις»…

Λοιπόν συμπατριώτες, πως τα περνάτε με τους «νεοπατριώτες»;

Exit mobile version