Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Έρχεται πρόβλημα τροφίμων – Ανοχύρωτη η Ελλάδα της ξενοκρατίας!

Έρχεται πρόβλημα τροφίμων - Ανοχύρωτη η Ελλάδα της ξενοκρατίας!

Τώρα, που με την παγκόσμια κρίση, τα πράγματα δυσκολεύουν αναδεικνύεται η μεγάλη σημασία της προτάσεως της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ για επιστροφή στην Εθνική Παραγωγή! 

Εδώ και πολλά χρόνια, αυτοί που έχουν στήσει, με τις πλάτες της διεφθαρμένης πολιτικής εξουσίας, το καρτέλ τροφίμων στην Ελλάδα, έχουν οδηγήσει σε μαρασμό την ελληνική παραγωγή, αφού προτιμούν τα πιο φτηνά προϊόντα από ξένες χώρες. Κρεμμύδια από Αίγυπτο, πατάτες από Τουρκία και μήλα μέχρι και από Χιλή, αλλά και διάφορες κομπίνες για να βαπτίζουν ελληνικά ξένα προϊόντα! Τώρα, που με την παγκόσμια κρίση, τα πράγματα δυσκολεύουν αναδεικνύεται η μεγάλη σημασία της προτάσεως της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ για επιστροφή στην εθνική οικονομία.

Σύμφωνα, λοιπόν, με το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ οι κυβερνήσεις, ακόμη και αν θέτουν σε προτεραιότητα τη δημόσια υγεία, πρέπει να κάνουν τα πάντα για να διατηρήσουν ανοιχτούς τους εμπορικούς δρόμους και να τροφοδοτήσουν τις εφοδιαστικές αλυσίδες.

Ταυτόχρονα, πρέπει να ωθήσουν την βιομηχανία τροφίμων και τους εκπροσώπους των αγροτών να αναγνωρίσουν τα κωλύματα και να εργαστούν για την εξομάλυνσή τους.

Το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ προειδοποιεί ότι είναι απολύτως απαραίτητη η διεθνής συνεργασία και οι συμφωνίες για τον εφοδιασμό ώστε να διατηρηθεί η ροή στην παγκόσμια αγορά τροφίμων.

Η πρόταση για “διεθνή συνεργασία” κρύβει τον δόλο των σκοτεινών κέντρων να κρατήσουν ζωντανό τον εφιάλτη της παγκοσμιοποίησης. 

Θυμίζουμε ότι η Χρυσή Αυγή είναι ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΚΟΜΜΑ που τονίζει στο Πρόγραμμά του, την αναγκαιότητα της ΑΥΤΑΡΚΕΙΑΣ  [Διαβάστε εδώ σχετικά]

ΣΤΟΧΟΣ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΤΑΡΚΕΙΑ ΣΤΑ ΒΑΣΙΚΑ ΕΙΔΗ ΔΙΑΒΙΩΣΗΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΜΑΣ (ΤΡOΦΙΜΑ, ΦΑΡΜΑΚΑ, ΚΑYΣΙΜΑ ΚΑΙ OΠΛΑ) – Εθνικό σχέδιο αποκέντρωσης και επανέναρξης της πρωτογενούς παραγωγής: Ό Έλληνας να γυρίσει στο χωράφι, στο εργοστάσιο, την παραγωγή και την σκληρή εργασία.”

Exit mobile version