Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Όλοι ξέχασαν τις δημόσιες καταγγελίες του Περικλή Κοροβέση για την αριστερά που τα είχε “πιάσει”…

Όλοι ξέχασαν τις δημόσιες καταγγελίες του Περικλή Κοροβέση για την αριστερά που τα είχε “πιάσει”…

Πλήθος οι νεκρολογίες υπέρ του θανόντος στελέχους της αριστεράς και βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ στο παρελθόν Περικλή Κοροβέση. Ανάμεσα σε αυτές και της προέδρου της Δημοκρατίας, η οποία δέχεται την κριτική και οπαδών της Ν.Δ., που ξεχνούν ότι το κόμμα τους την εξέλεξε πρόεδρο! Όλοι όμως ξέχασαν να αναφερθούν στην σοβαρή και δημόσια καταγγελία του αποθανόντος για την αριστερά, που κομπάζει για το “ηθικό της πλεονέκτημα”!

Όλοι ξέχασαν το παρακάτω, που είχε δημοσιευθεί σε όλες τις εφημερίδες:

Π. Κοροβέσης: «Πήρε χρήματα και η Αριστερά το 1989»: “Σάλο ξεσήκωσε η δήλωση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ κ. Π. Κοροβέση ότι και η Αριστερά πήρε χρήματα από την Siemens κατά την περίοδο 1989-90, όταν συμμετείχε μέσω του ενιαίου τότε Συνασπισμού στην Οικουμενική Κυβέρνηση υπό τον Ξενοφώντα Ζολώτα, η οποία άναψε το «πράσινο φως» για την προμήθεια των ψηφιακών παροχών του ΟΤΕ…

Ο κ. Κοροβέσης μιλώντας στο «Κανάλι 1» του Πειραιά δήλωσε ότι «ήταν να προκηρυχθεί ένας διεθνής διαγωνισμός για τα (ψηφιακά) τηλέφωνα (του ΟΤΕ) και όλα τα κόμματα που μετείχαν στην οικουμενική κυβέρνηση- ΝΔ, ΠαΣοΚ και ο ενιαίος Συνασπισμός, η ΕΑΡ (Ελληνική Αριστερά) δηλαδή του Λεωνίδα Κύρκου-πήρανε χρήματα και δεν αντιδράσανε». «Δηλαδή ούτε ο Κύρκος αντέδρασε ούτε οι επίγονοι του Φλωράκη» πρόσθεσε, κάνοντας λόγο για «μέγα σκάνδαλο».”

Exit mobile version