Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Απατεώνες Marc: 9 στους 10 Έλληνες δεν θα πάνε στις Εκκλησίες! Γιατί είναι ανοιχτές;

Απατεώνες Marc: 9 στους 10 Έλληνες δεν θα πάνε στις Εκκλησίες! Γιατί είναι ανοιχτές;

Πάγιος στόχος των δημοσκόπων δεν είναι η καταγραφή της κοινής γνώμης, αλλά η χειραγώγηση και η κατεύθυνση αυτής. Ενίοτε το πετυχαίνουν, αλλά τις περισσότερες φορές τρώνε τα μούτρα τους.

Στην σημερινή δημοσκόπηση της Marc, η οποία καταγράφει τα πιο τρελά όνειρα των νεοφιλελεύθερων τσαρλατάνων, υπάρχει η εξής απατεωνιά, η οποία μάλιστα διαφημίζεται από τα αργυρώνητα ΜΜΕ.

Σύμφωνα λοιπόν με ερώτηση της δημοσκόπησης και τις απαντήσεις του δείγματος 9 στους 10 Έλληνες δεν προτίθενται να πάνε στην Εκκλησία την Μεγάλη Εβδομάδα. Εξάγεται έτσι το συμπέρασμα πως οι Έλληνες δεν ενδιαφέρονται για τις ακολουθίες της Ορθόδοξης Εκκλησίας και έτσι καλώς είναι κλειστοί οι Ιεροί Ναοί.

Υπάρχει όμως μια… μικρή λεπτομέρεια: Η δημοσκόπηση διεξήχθη το διάστημα 11-13 Απριλίου, όταν ήταν ήδη γνωστό σε όλους και ξεκάθαρο πως οι Ιεροί Ναοί με εντολή Μητσοτάκη θα παραμείνουν κλειδωμένοι και βουβοί.

Σε ποιες εκκλησίες να πάνε οι πιστοί και πού να προσκυνήσουν; Λογικό είναι οι 9 στους 10 να απαντήσουν ότι δεν θα πάνε στην Εκκλησία. Τι να ασπαστούν; Τα λουκέτα;

Όσο και να θέλουν να το κρύψουν κάτω από το χάλι, η οργή του χριστεπώνυμου πλήθους είναι τεράστια.

Και όσο για τα ποσοστά που δίνουν στην Χρυσή Αυγή και στα άλλα κόμματα, ας μην βιάζονται. Οι πρόωρες εκλογές είναι ένα πιθανό σενάριο μέχρι τον Σεπτέμβριο και τότε θα δουν για τα καλά τα πραγματικά ποσοστά και την δύναμη των Ελλήνων Εθνικιστών.

Exit mobile version