Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η προπαγάνδα του τρόμου συνεχίζεται! Θέλουν τον λαό φοβισμένο γιατί έτσι εύκολα υποτάσσεται

Η προπαγάνδα του τρόμου συνεχίζεται! Θέλουν τον λαό φοβισμένο γιατί έτσι εύκολα υποτάσσεται

ΜΟΝΟ ένας νεκρός το τελευταίο 24ωρο και ΜΟΝΟ 22 τα νέα κρούσματα, αλλά η κατάσταση είναι… ΚΡΙΣΙΜΗ! 

Την Δευτέρα βγήκε ο πρωθυπουργός και είπε ότι η κατάσταση αυτή την εβδομάδα θα είναι κρίσιμη… Ευτυχώς, δεν είχαμε παρά ελάχιστους νεκρούς μέχρι την ώρα που γράφεται αυτό το κείμενο, βράδυ Τετάρτης. Ο τρόπος όμως που συνεχίζεται η ενημέρωση του Ελληνικού λαού δείχνει και την χειραγώγηση που επιχειρείται μέσα στα πλαίσια μιας προπαγάνδας τρόμου που κάνει η κυβέρνηση και τα ΜΜΕ! Από την σημερινή ενημέρωση, λοιπόν και τα εξής, με τις υπογραμμίσεις δικές μας:

“Αυξήθηκαν οι νεκροί από κορονοϊό στην Ελλάδα φτάνοντας πλέον τους 102 . Σύμφωνα με τις ανακοινώσεις του Σωτήρη Τσιόδρα 1 άνθρωπος έχασε τη ζωή του το τελευταίο 24ωρο. Στην ενημέρωση του υπουργείου Υγείας ανακοινώθηκαν 22 νέα κρούσματα με τον συνολικό αριθμό των περιπτώσεων του Covid-19 να φτάνει πλέον τις 2.192. Οι ασθενείς που νοσηλεύονται διασωληνωμένοι σε ΜΕΘ είναι 72.”

Παρατήρηση: Σε αυτή τη δύσκολη κατάσταση με τον λαό πραγματικά σε κατάσταση πανικού, αντί να του δώσουν ελπίδα, προσπαθούν να τον φοβίσουν περισσότερο! Αντί να πει ο κ. Τσιόδρας “ευτυχώς την τελευταία ημέρα είχαμε μόνον έναν νεκρό”, είπε αυξήθηκαν οι νεκροί! 

Αλήθεια, θα μπορούσαν να μειωθούν, δηλαδή να … αναστηθεί κανένας από αυτούς που έχουν πεθάνει; Δεν θα μπορούσε να πει “μειώθηκαν οι νεκροί σε σχέση με την προηγούμενη ημέρα”; Επιπλέον, αντί να πει ότι είχαμε μόνον 22 νέα κρούσματα, σε μία χώρα που ζουν περισσότερα από έντεκα εκατομμύρια, είπε ότι έφτασαν τα κρούσματα τους 2.192…

Είναι ξεκάθαρο ότι υπάρχει ένας χειρισμός με ξεκάθαρο σκοπό και αυτό δεν είναι υπόθεση μόνο της κυβέρνησης Μητσοτάκη, αλλά ενός ολόκληρου παγκόσμιου συστήματος του οποίου βεβαίως ο Μητσοτάκης είναι πιστός ακόλουθος.

Exit mobile version