Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Σκέψεις ενός έγκλειστου: Ο Εξωγήινος

Σκέψεις ενός έγκλειστου: Ο Εξωγήινος

Στην πόλη καταγωγής της μητέρας μου, την Κυπαρισσία (Αρκαδία), όταν θέλουν να εκφράσουν την κατάπτωση, το, ξεπεσμό, λένε «Στης Αρκαδίας τον πλάτανο που κρέμαγαν οι κλέφτες τα άρματα, κρεμάνε οι γύφτοι τα νταούλια».

Στο παζαράκι Πατρών, γενέτειρα του πατέρα μου, όταν θέλουν να εκφράσουν τη απόλυτη ασυναρτησία και βλακεία έχουν μια παράξενη φράση «Μαντζουράνα στο κατώι γάιδαρος στα κεραμίδια».

Στην Πάτρα των παιδικών μου χρόνων για τον ίδιο σκοπό, στο λιμάνι, στα στέκια των βαρκάρηδων, το στέκι των καραγωγέων, στο κάτω μέρος της οδού Πατρέως έλεγαν «Μπερδέψανε την π@@@@α με την βούρτσα»…

Αυτές οι εκφράσεις αποδίδουν απόλυτα τον ξεπεσμό και την βλακεία της Ελλάδας του σήμερα.

Αν ένας εξωγήινος από ανώτατο πολιτισμό, ερχόταν αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα και όταν γύριζε τον ρωτούσαν π.χ. από τι πεθαίνουν οι Έλληνες… θα απαντούσε ότι μόνο μια αιτία θανάτου υπάρχει! Είναι ένα αόρατο θηρίο που παραμονεύει παντού και τρέμουν μήπως τους πιάσει. Αντιμετωπίζεται με μάσκες, γάντια, τεράστιες ποσότητες ενός χαρτιού για τα οπίσθια, κλείσιμο στα σπίτια και εγκατάλειψη κάθε δουλειάς.

Οι παντογνώστες των τηλεοράσεων τους λένε συχνά κάθε μέρα πόσους έπιασε το θηρίο για να τους τρομάζουν ακόμα περισσότερο. Αρκετοί διάσημοι γιατροί και σήμερα ο παγκοσμίου φήμης φιλόσοφος Μπερνάρ Ανρί Λεβί έχουν διαφορετικές απόψεις για αυτή την αντιμετώπιση και εκφράζουν άλλες λύσεις, αλλά κανείς δεν τους ακούει και οι τηλεοράσεις τους αγνοούν επειδή έχουν την αναίδεια να διαφωνούν με τους ΣΤΡΑΤΑΡΧΕΣ (βάλτε μόνοι σας τα ονόματα).

Γνωρίζουν οι γλείφτες των Στραταρχών ότι όταν φύγει το θηρίο θα έρθει ο ΘΑΝΑΤΟΣ με τη μορφή αυτοκτονιών από απελπισία, ανεργία, στερήσεις, γιατί θα κόψουν μισθούς και συντάξεις (όπως ήδη προαναγγέλλεται)! Είναι όμως POLITICALLY CORRECT να πεθάνουν περισσότεροι έτσι παρά από το θηρίο. Θα αναφέρει ακόμα ο εξωγήινος ότι ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΧΩΡΙΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΥΣ κυκλοφορούν οι ΝΕΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!! Αυτοί είναι μελαμψοί και μαύροι και πρέπει να είναι υπερβολικά μορφωμένοι, κατά τον εξωγήινο, γιατί μιλάνε ένα σορό γλώσσες και όμως συνεννοούνται μεταξύ τους. Αυτοί θα πάρουν την διοίκηση όταν επιτέλους εξαφανιστούν οι ηλίθιοι αυτόχθονες.

Ας δούμε μερικούς αριθμούς: Από την Ασιατική γρίπη του χειμώνα 1957-1958, πέθαναν παγκοσμίως περί τα 2.000.000. Ανάλογη με λιγότερους όμως θανάτους, 1.000.000, ήταν η επιδημία του 1968 (τις έχω ζήσει και τις δύο στην πρώτη γραμμή). Μέχρι τώρα το θηρίο έχει σκοτώσεις περίπου 95.000 ανθρώπους. Κάθε χρόνο μόνο στην Ευρώπη πεθαίνουν 60.000 από την εποχική γρίπη. Στην Ελλάδα από το 2018 μέχρι τις 21/3/19 είχαν πεθάνει 123, δεν ελήφθη κανένα μέτρο. Μέχρι στιγμής έχουν πεθάνει 101 από το θηρίο και πάνω από 100 από την εποχική γρίπη, για τους οποίους δεν λέει κανείς τίποτα.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της στατιστικής υπηρεσίας από το 2010 μέχρι το 2016 είχαμε στο Ελλαδιστάν 3.473 αυτοκτονίες!!! (ο πιο πιθανός αριθμός είναι 15.000). Υπολογίζει, πάντα η στατιστική υπηρεσία ότι οι μη θανατηφόρες απόπειρες μπορεί να ήταν 25 ΦΟΡΕΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ δηλαδή 86.800. Δηλαδή αν ονομάσουμε τις μη θανατηφόρες «κρούσματα» τότε θα είχαμε μια επιδημία που διήρκησε 7 χρόνια, είχε 496 νεκρούς κάθε χρόνο και 12.200 κρούσματα!!! Όμως οι γλύφτες δημοσιογράφοι το κατάπιαν γιατί… είπαμε είναι POLITICALLY CORRECT να αυτοκτονείς!!!

Και έρχομαι σε ένα άλλο θέμα… ΟΣΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙ ΕΠ΄ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΡΙΝ 123 ΧΡΟΝΙΑ!!!!

Όλοι γνωρίζουν για τα περίφημα και αμφιλεγόμενα ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΤΩΝ ΣΟΦΩΝ ΤΗΣ ΣΙΩΝ!!! Ας πούμε λοιπόν πολύ λίγα για υτά…

Στην γαλλική έκδοση του παγκοσμίως γνωστού περιοδικού Readers Digest, τεύχος Ιουνίου 1995, σελίδα 90, δημοσιεύθηκε μια σύνοψης των όσων έχουν λεχθεί για αυτά τα πρωτόκολλα. Μεταφράζω ΚΑΤΑ ΛΕΞΙΝ! «Μεταξύ της 26 Αυγούστου και 7 Σεπτεμβρίου του 1903, η εφημερίδα ΖΝΑΜΙΑ της Πετρούπολης δημοσίευσε τα τελικά αποτελέσματα 24 συναντήσεων που έγιναν από τα μέλη μιας μυστικής υπερκυβερνήσεως, τους σοφούς, στην Βασιλεία της Ελβετίας το 1897. Ο σκοπός σύμφωνα με τη ΖΝΑΜΙΑ, ήταν να επιβληθεί μια εποχή, που θα έκανε τον κόσμο, διαλύοντας τα έθνη, να υποταχθεί σε μια ΙΟΥΔΑΙΚΗ ΥΠΕΡΚΥΒΕΡΝΗΣΗ!!!»

Τελικό σχέδιο δράσης: εκμαυλισμός της νεολαίας, μέσω μιας ανατρεπτικής εκπαιδεύσεως και κυριαρχία πάνω στους πληθυσμούς μέσω των ‘βίτσιων’ τους (VICES στο κείμενο) ενθαρρύνοντας τα πάθη τους, π.χ. τον αλκοολισμό, την πορνεία, την απληστία!!! Η θρησκεία θα κατασυκοφαντηθεί ώστε να εκπέσει. Πόλεμοι θα οργανωθούν και ΕΠΙΔΗΜΙΕΣ θα διαδοθούν ανά τον κόσμο.

Πεινασμένοι και εξαθλιωμένοι οι λαοί θα επαναστατήσουν για να διασπείρουν (αυτολεξεί στο κείμενο) το αίμα των καταπιεστών τους. Εκείνη τη στιγμή οι Εβραίοι θα επέμβουν και θα καταλάβουν την εξουσία, σαν αληθινοί σωτήρες του πολιτισμού…

Σε περίπτωση που ΕΘΝΙΚΙΣΤΑΙ θα μάθαιναν την ύπαρξη αυτού του διαβολικού σχεδίου και θα επιχειρούσαν να αντισταθούν, οι Σοφοί είχαν ετοιμάσει μια τρομερή τιμωρία! Να ανατινάξουν τις μεγάλες πρωτεύουσες μέσω των υπόγειων κατασκευών και να εξοντώσουν όλους τους άπιστους!

123 χρόνια έχουν περάσει, αλλά θα νόμιζε κανείς ότι γράφτηκαν μόλις χθες και αφορούν την Ελλάδα του σήμερα! Ας δούμε λοιπόν τι γίνεται γύρω μας:

Η νεολαία πράγματι εκμαυλίζεται: τα βιβλία αλλάζουν, η ιστορία και τα θρησκευτικά αλλοιώνονται και έπεται συνέχεια…. Τα πρωτόκολλα μιλούν για δημιουργία υπερχρεώσεων, ατόμων και κρατών, ώστε όλοι να παραλύουν και να μην σκέπτονται τίποτε άλλο από τα δάνεια… Δεν χρειάζεται να πείσω κάποιον ότι αυτό συμβαίνει στη Ελλάδα του σήμερα!!! Μιλούν για κυριαρχία στους λαούς μέσω των βίτσιων τους. Είδαμε να ψηφίζεται ο εθνοκτόνος νόμος περί συμβιώσεως των ομοφυλοφίλων! Άλλωστε μιλούν για αποβλάκωση της νεολαίας μέσω αλκοολισμού, ναρκωτικών, ομοφυλοφιλίας…

ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΙ Η ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΕΞΑΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΜΕΘΟΔΙΚΑ! ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΟΧΗ ΕΚΕΙΝΩΝ ΠΟΥ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΩΣ ΕΤΑΧΘΗΣΑΝ ΝΑ ΤΗΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΝΤΑΙ.. ΕΝΝΟΩ ΤΟΥΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΕΣ! ΤΗΝ 29 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2019 Ο ‘ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ’ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΕΩΣ ΑΝΘΙΜΟΣ ΕΚΑΝΕ ΕΝΑ ΚΗΡΥΓΜΑ!!!! ΘΑ ΣΤΑΘΩ ΜΟΝΟΝ ΣΕ ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΣΗΜΕΙΑ ΔΙΟΤΙ Η ΑΗΔΙΑ ΜΕ ΚΥΡΙΕΥΕΙ….ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΓΚΑΛΙΑΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ «ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ» ΚΑΙ (ΛΑΘΡΟ) ΜΕΤΑΝΑΣΤΑΤΕΣ ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΔΙΕΘΝΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΦΥΓΟΥΜΕ… ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ «ΓΑΜΒΡΟΙ» ΚΑΙ «ΝΥΜΦΕΣ» ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ…

ΑΠΟΡΙΑ ΕΜΟΥ ΤΟΥ ΕΛΑΧΙΣΤΟΥ: ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΣΕΒΑΣΜΙΟΤΑΤΕ; ΟΙ ΜΩΑΜΕΘΑΝΟΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΥΝ ΑΥΣΤΗΡΟΤΑΤΑ, ΜΕ ΤΕΛΙΚΗ ΠΟΙΝΗ, ΤΟΥΣ ΜΙΚΤΟΥΣ ΓΑΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΟΣ!!!!! ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΝ!!! ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΟΥΣ!!! ΑΡΑ ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΓΑΜΒΡΟΙ ΚΑΙ ΝΥΜΦΕΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΜΩΑΜΕΘΑΝΟΙ; ΑΥΤΟ ΕΝΝΟΕΙΤΕ; ΤΟΤΕ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΕΣΙΩΠΗΣΑΝ ΕΝΤΕΛΩΣ! (ΑΡΑ ΣΥΜΦΩΝΟΥΣΑΝ; ΑΔΙΑΦΟΡΗΣΑΝ;) ΤΙ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ; ΣΕ ΤΙ ΧΡΗΣΙΜΕΥΕΤΕ;

Όταν παιζόταν η φαρσοκωμωδία του Έβρου είπατε μαζί με άλλους συναδέλφους σας ότι είσθε υπερήφανος διότι ο στρατός και η αστυνομία προστατεύουν τα σύνορα! Μα γιατί; Μήπως θα έπρεπε να πείτε ΩΣΑΝΝΑ!!! ΝΥΜΦΕΣ ΦΟΡΕΣΤΕ ΜΠΟΥΡΚΕΣ (μόνο αυτές χρειάζεστε) ΚΑΙ ΣΠΕΥΣΑΤΕ ΝΑ ΥΠΟΔΕΧΘΕΙΤΕ ΤΙΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΓΑΜΒΡΟΥΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ!!!! Σημείωσης: Η φαρσοκωμωδία του Έβρου τελείωσε απότομα, όταν ο στρατάρχης κούλης δήλωσε ότι όσοι Τούρκοι τζιχαντιστές ‘διασώζονται’ στη Μεσόγειο, θα πηγαίνουν σε λιμάνι της Κρήτης!

ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΚΑΘΑΡΣΗ

Η Ελλάδα ζει μια μεγάλη περιπέτεια που προσπαθούν οι ‘υπεύθυνοι’ να την ξεπεράσουν με τρομοκράτηση του λαού και δυστυχώς παραλογισμό. ΝΑΙ, ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΜΕΤΡΑ!!! Επειδή κάθε μέρα που περνάει, γίνεται όλο και περισσότερο βέβαιο ότι πρόκειται για βιολογικό όπλο, ότι αυτό ο «ΙΟΣ» (έμαθαν άπαντες τον όρο) είναι ΧΙΜΑΙΡΑ κατασκευασμένη σε εργαστήριο. Ποιος το έριξε σε ποιον ή αν ξέφυγε από βλακεία κάποιου είναι δευτερεύουσας σημασίας αυτή τη στιγμή! Πρέπει όμως τα μέτρα να μην κάνουν διακρίσεις… π.χ. τις εκκλησίες τις έκλεισαν ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΖΟΝΤΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΙΣ ΞΑΝΑΝΟΙΞΟΥΝ ΠΟΤΕ ΑΝ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ! ΟΙ ΔΕΣΠΟΤΑΔΕΣ ΤΟ ΒΟΥΛΩΣΑΝ, τα τζαμιά και τα μεγάφωνα και τις πολυπληθείς προσευχές των μουσουλμάνων ‘παράτυπων’ μεταναστών θα τολμήσουν να τις αγγίξουν; Οι άγιοι μητροπολίτες θα διαμαρτυρηθούν ή θα το καταπιούν αμάσητο και αυτό;

Με τους ‘ρομά’ τι θα γίνει; Συνεχίζουν απτόητοι και παραβιάζουν κάθε περιορισμό και κάποιος από αυτούς δήλωσε ότι ο περιορισμός τους εμποδίζει να ΚΛΕΨΕΙ! Αλήθεια του συνέβη τίποτα; Ρώτησε κάποιος ‘φωστήρας’ κάποιον ψυχίατρο για τα αποτελέσματα του συνεχούς υποχρεωτικού συγχρωτισμού σε μια οικογένεια; θα μάθαινε ότι όλες οι αντιπαλότητες και δυσαρέσκειες τότε βγαίνουν στην επιφάνεια!!! Ενδιαφέρεται κανείς ή το βλέπουν σαν ευκαιρία να δώσουν το τελειωτικό χτύπημα στον υπερβολικά ευαίσθητο θεσμό της οικογένειας του οποίου την ολοσχερή διάλυση ονειρεύονται;

Η επιδημία θα περάσει και τότε θα έρθει ο ΘΑΝΑΤΟΣ! Με τη μορφή κύματος αυτοκτονιών από την απελπισία και την ανέχεια, 3.000.000 ανέργους και την χώρα πλήρως εποικισμένη από αλλόφυλους και αλλόθρησκους, που θα παίρνουν όμως παροχές που δεν έχουν δει ούτε στον βασανισμένο ύπνο τους οι δυστυχείς ΈΛΛΗΝΕΣ ΑΣΤΕΓΟΙ ΚΑΙ ΠΑΜΠΤΩΧΟΙ!

ΜΗΠΩΣ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΙΔΙΩΞΗ ΟΡΙΣΜΕΝΩΝ; ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΕΞΕΡΓΕΣΟΥΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΠΝΙΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΩΤΗΡΕΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ; Ήδη γίνεται συζήτηση για μια παγκόσμια κυβέρνηση, παγκόσμια θρησκεία και άλλα παρόμοια! Πάντως «ΣΧΕΔΙΟ CUDENHOVE-KALLERGI» εξυπηρετείται θαυμάσια! Πολλοί εξευτελισμένοι ‘δημοσιογράφοι’ με μεγάλη τέχνη ομολογουμένως, εκτελούν τις διαταγές των… στραταρχών συντηρώντας τον τρόμο.

Προφανώς γίνεται ένα πείραμα (εφ’ όσον τους δόθηκε η ευκαιρία), για να μάθουν οι ξενόδουλοι μέχρι ποιου σημείου μπορούν να φθάσουν την εξαπάτηση και καταπίεση του ‘κυρίαρχου λαού’, ώστε κάθε τόσο να βρίσκουν ένα πρόσχημα και να τις επιβάλλουν!!!

Φοβούνται λέει μήπως καταρρεύσει το σύστημα υγείας… μα αυτοί που απέλυαν γιατρούς και δεν υπήρχε ούτε γάζα στα νοσοκομεία είναι πάντα πρωτοκλασάτοι και αναίσχυντα οργανώνουν το τέλος της Ελλάδας.

Οι λύσεις είναι απλές, περιέχονται όλες σε ένα μεγάλο κείμενο το οποίο είχα την τιμή να συντάξω, για λογαριασμό της παρατάξεως στην οποία ανήκω. Είναι δημοσιευμένο εδώ και χρόνια στο διαδίκτυο ως οι επίσημες ‘θέσεις για την υγεία’ της παρατάξεως αυτής.

Αυτή τη στιγμή δεν θεωρώ ότι έχει νόημα να συνεχίσω άλλο. Πολλά θα μπορούσα να πω και επιφυλάσσομαι!

Η σκέψη μου βρίσκεται δίπλα στους συναδέλφους που δίνουν τη μάχη στα Νοσοκομεία! Ειδικά σε εκείνους στο Κ.Α.Α. και στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, του Νοσοκομείου ‘ΣΩΤΗΡΙΑ’ όπου ειδικεύτηκα δίπλα στην Αξεπέραστη, Αείμνηστη, ΣΑΠΦΩ ΜΑΡΓΚΡΙΩΤΗ, της οποίας το όνομα φέρει το κτίριο και όπου ανέλαβα υπηρεσία τον Απρίλιο του 1970! Μισό αιώνα πριν! Αν υπάρχουν ψυχές, η δική της οπωσδήποτε θα περιφέρεται μέσα στο κτίριο, με το χαρακτηριστικό γρήγορο βήμα της… Πάντα στην πρώτη γραμμή αυτή την ώρα της θανάσιμης κρίσεως! Πολύ θα ήθελα να ήμουν και εγώ εκεί στην γραμμή της μάχης!

ΠΟΛΛΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΠΙΔΗΜΙΑ ΦΟΒΑΜΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΗ ΠΙΟ ΤΡΑΓΙΚΕΣ!!! ΤΙΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ, Η ΗΓΕΣΙΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΕΤΟΙΜΟΙ!

Κ.Α. ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
ΙΑΤΡΟΣ ΕΙΔΙΚΟΣ ΠΑΘΟΛΟΓΟΣ – Μ.Ε.Θ.

Exit mobile version