Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ποινικοποιούν την Ορθοδοξία: Ασφαλίτες στα προαύλια εκκλησιών, σε νεκροταφεία και περιπολικά περιμετρικά των Ναών!

Ποινικοποιούν την Ορθοδοξία: Ασφαλίτες στα προαύλια εκκλησιών, σε νεκροταφεία και περιπολικά περιμετρικά των Ναών!

Εικόνες βγαλμένες από ταινία επιστημονικής φαντασίας θα δούμε το βράδυ της Ανάστασης όπου η κορωνοχούντα του Μητσοτάκη ετοιμάζεται να δώσει την «μητέρα των μαχών» κατά των… ανυπότακτων Πιστών που θα θέλουν να πλησιάσουν τους ορθόδοξους ναούς στην μεγάλη γιορτή της Χριστιανοσύνης.

Όπως μετέδωσαν οι τηλεοπτικοί σταθμοί, η κυβέρνηση έχει εκπονήσει ολοκληρωμένο σχέδιο που περιλαμβάνει αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ, περιπολικά αλλά και αστυνομικούς με πολιτικά στα προαύλια των εκκλησιών!!! Ταυτόχρονα, σε εγρήγορση θα βρίσκεται και η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος. Έχει απλώσει «δίχτυ» στο διαδίκτυο, ώστε να εντοπίζει τους «ακραίους» που θέλουν να παρασύρουν κόσμο να συγκεντρωθούν την Μεγάλη Παρασκευή έξω από εκκλησίες. Τέλος θα υπάρχει παρουσία αστυνομικών και στα νεκροταφεία όπου έχει απαγορευθεί η είσοδος των πολιτών!

Αφήνουμε στην κρίση σας, αν η πανδημία δικαιολογεί όλα αυτά τα δρακόντεια μέτρα, τα οποία στην πράξη ΠΟΙΝΙΚΟΠΟΙΟΥΝ την Ορθοδοξία και καταργούν το δικαίωμα στην άσκηση της θρησκευτικής ελευθερίας. Η λέξη «ποινικοποίηση» δεν είναι υπερβολή, εφόσον είναι βέβαιο ότι όσοι θα προσέλθουν ακόμα και στον προαύλιο χώρο μιας εκκλησίας, θα θεωρηθούν… παραβάτες και θα υποστούν τις συνέπειες του νόμου!

Παρόμοιο ζήλο δεν έδειξε ποτέ μέχρι σήμερα το κράτος, ακόμα και σε περιπτώσεις όπου πραγματικά απειλείται η δημόσια υγεία και η κοινωνική ειρήνη. Η κυβέρνηση Μητσοτάκη αφού διαπιστώνει ότι παρά την προπαγάνδα του τρόμου, υπάρχουν ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ που θα θελήσουν να πάνε στις εκκλησίες, κήρυξε πόλεμο στην Ορθοδοξία. Σε αυτόν τον πόλεμο – θα πρέπει να ξέρουν – δεν βγήκε ποτέ κανένας νικητής, από εκείνους που στάθηκαν ως εχθροί της Πίστης.

Exit mobile version