Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Γ. Τράγκας: “Αρσενική Μάρθα Βούρτση” ο Τσιόδρας

Γ. Τράγκας: “Αρσενική Μάρθα Βούρτση” ο Τσιόδρας

“Αγαπητέ κε Πρωθυπουργέ, μην ακούτε πολύ τον κο Τσιόδρα, γιατί πολύ σύντομα θα φανεί, ότι 1ον είναι ελλιποβαρής, 2ον ότι ακούει μόνο, τον αμφιλεγόμενο πλέον ΠΟΥ και 3ον εμφανίζει (δείτε λίγο τηλεόραση στις 6 το απόγευμα) ένα παραλήρημα προστατευτικού πατερούλη.

Είναι πολλοί αυτοί που παρατηρούν, ότι δεν έχει καμία σαφήνεια και ορισμένες φορές κανένα συνειρμό σε αυτά που λέει.  Διαφέρουν από τη μία ημέρα στην άλλη. Αφήνει μάλιστα να εννοηθεί, ότι όσα λέει, ακαταλαβίστικα και μη, πηγάζουν από το πόσο αντέχει το εθνικό σύστημα υγείας.

Ανοίξτε δύο ημέρες την τηλεόραση, εκεί στο γραφείο, για να διαπιστώσετε ότι παρακολουθείτε μία αρσενική Μάρθα Βούρτση, να κλαίει για τους ηλικιωμένους της γειτονιάς της και να προειδοποιεί τον κόσμο, εμμέσως πλην σαφώς, να υποφέρει τα επόμενα δύο χρόνια, μέχρι να βρεθεί εμβόλιο.

[…..]

Αγαπητέ κε Μητσοτάκη, όχι άλλο κάρβουνο.

Τα  κρούσματα από covid-19 είναι μηδενικά. Υπάρχει η αχίλλειος πτέρνα, ότι κλειστήκαμε όλοι στα σπίτια μας και έτσι δεν υπάρχει κοινωνική ανοσία. Φανταστείτε όμως, ποιες θα είναι οι βλάβες, που θα προκληθούν στις ζωές των επόμενων γενεών Ελλήνων, αν λόγω έλλειψης ανοσίας, αλλά και αδύναμου εθνικού συστήματος υγείας, πηγαινοέρχεται κάθε τόσο ο κορονοϊός ή άλλο ιός.

Δεν θα πρέπει κε Μητσοτάκη, ως κακιά μάγισσα, έχοντας δίπλα σας το ξωτικό με τα γυαλιά, να παγώνετε το χρόνο και να βάζετε τον ελληνικό λαό στην κατάψυξη.

Κε Μητσοτάκη, ποιος κυβερνά αυτό τον τόπο;  Εσείς ή το ξωτικό με τα γυαλιά της κακιάς μάγισσας;

Ανοίξτε λίγο τηλεόραση στις 6. Θα καταλάβετε. Δεν είναι δυνατόν, αγαπητέ Κυριάκο, όλη την ημέρα να βλέπουμε τα λευκά δωμάτια του νοσοκομείου.

[…..]

Ο κος Τσιόδρας, άλλα λέει το πρωί, άλλα το μεσημέρι και άλλα το βράδυ. Αν διαβάσετε τις δηλώσεις του, εντός Ιανουαρίου στο Αθηναϊκό Πρακτορείο και στην Καθημερινή, θα καταλάβετε. Στο μόνο που είναι σταθερός, είναι σε αυτό που έχει συμφωνήσει μαζί σας. Δηλαδή, να λέει ότι θα ζούμε με βάση τις αντοχές του μνημονιακού συστήματος υγείας. Ίσως έτσι, εκτιμώ -λόγω αφοσίωσης- τον κάνετε βουλευτή Επικρατείας ή του δώσετε άλλη θέση.

Κε Πρόεδρε, ήδη πρέπει να σας φέρουν στο γραφείο σας, τις δηλώσεις διασήμων λοιμωξιολόγων και μικροβιολόγων, που λένε ότι ο τρομακτικός αντίκτυπος στην παγκόσμια οικονομία απειλεί την ύπαρξη αμέτρητων ανθρώπων. Πεθαίνει ένας από COVID-19 και 40 άλλοι από άλλους φυσιολογικούς κορωνοϊούς.

Επίσης, αποκαλύπτεται σιγά σιγά ότι δεν φτιάξατε μονάδες εντατικής θεραπείας, πήρατε μονάδες εντατικής θεραπείας από τη γενική νοσηλεία και από τα εμφράγματα και τις κάνατε μονάδες εντατικής θεραπείας  covid.

Να λέτε όλη την αλήθεια στον ελληνικό λαό και να μην αφήνετε τον Κικίλια και τους άλλους, να σας εκθέτουν.

Δεν πρόκειται να κερδίσετε δίδυμες εκλογές, για να φέρετε χειρότερα μνημόνια και περισσότερα δάνεια από τη γερμανοκρατούμενη Ευρώπη.

Ο κος Τσιόδρας είναι καλός ως εργαλείο της κυβέρνησής σας, αλλά δεν λέει την αλήθεια και οι περισσότεροι συνάδελφοί του στα νοσοκομεία, καταλαβαίνουν γιατί αποσιωπά συστηματικά και καθημερινά τις ελλείψεις σε γιατρούς, τη μεταμφίεση των μονάδων εντατικής θεραπείας και την επιμονή του να μείνουμε σπίτι μας, για να πάμε κάποια στιγμή σε εκλογές, με τον κο Μητσοτάκη να φωνάζει: ΣΑΣ ΕΣΩΣΑ!”

Exit mobile version