Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Χρυσή Αυγή: Η Μόνη Εθνική Αντιπολίτευση!

Χρυσή Αυγή: Η Μόνη Εθνική Αντιπολίτευση!

Είχε πολύ σοβαρούς λόγους ολόκληρο το σύστημα να θέλει την Χρυσή Αυγή εκτός Βουλής.

Σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς που ζούμε, τραγική είναι η διαπίστωση ότι δεν υπάρχει μία αντιπολίτευση απέναντι στην κυβέρνηση Μητσοτάκη με χαρακτήρα αυθεντικά Εθνικό. Και αυτό το επέτυχαν με τρόπους αντιδημοκρατικούς και αντισυνταγματικούς, με αποκλεισμό της Χρυσής Αυγής από όλα τα ΜΜΕ, παραβιάζοντας τον εκλογικό νόμο και μάλιστα σε περίοδο προεκλογική!

Το τελευταίο διάστημα με αφορμή την γνωστή επιδημία, η κυβέρνηση Μητσοτάκη, κάνει σημεία και τέρατα και δεν υπάρχει απέναντί της αντίλογος. Κοροϊδεύει έναν ολόκληρο λαό με το ζήτημα των λαθρομεταναστών και γεμίζει όλη την χώρα με καταυλισμούς, αδιαφορώντας για τις τοπικές κοινωνίες. Έχει προχωρήσει σε πρωτοφανή μέτρα εναντίον κάθε αξίας του λαού μας, αξίας εθνικής και θρησκευτικής.

Οι μόνοι που θα μπορούσαν να αντισταθούν και να θέσουν ενώπιον του λαού τη σοβαρότητα της καταστάσεως, καταγγέλλοντας την κυβέρνηση, που έχει φτάσει μέχρι στο σημείο να εκδίδει εντάλματα συλλήψεως κατά Ιερέων επειδή κάνουν λειτουργία, ήταν και είναι οι Χρυσαυγίτες. Για τον λόγο αυτό και μας έχουν αποκλείσει όλοι οι μεγάλοι και μικροί “νταβατζήδες” των καναλιών και των φυλλάδων. Δεν θα τους περάσει όμως.

Τον ρόλο του “αντισυστημικού” παίζουν πλέον ο Βαρουφάκης, που έχει παραδεχτεί ότι δεν ήθελε να σκίσει κανένα μνημόνιο και απλά συγκρούστηκε με τον Τσίπρα και βεβαίως και ο Βελόπουλος των Μνημονίων, που βγάζει κακόγουστα διαγγέλματα από τηλεοπτικούς σταθμούς, πουλώντας ταυτόχρονα κηραλοιφές για κάλους και αιμορροΐδες.

Exit mobile version