Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

“Τρομοκρατική απειλή 2ου βαθμού” οι Ιερείς που κοινωνούν πιστούς;

“Τρομοκρατική απειλή 2ου βαθμού” οι Ιερείς που κοινωνούν πιστούς;

Επειδή δεν είμαστε… Αμερική δεν φυλακίζονται άμεσα οι Ιερείς σύμφωνα με την εφημερίδα “ΤΑ ΝΕΑ”!

Στην εφημερίδα “ΤΑ ΝΕΑ”, στην τελευταία σελίδα ο αρθρογράφος κ. Μιχάλης Μήτσου, έγραψε και μάλιστα την Μ. Τρίτη ότι στις ΗΠΑ παραπέμφθηκε με την κατηγορία της τρομοκρατικής απειλής δευτέρου βαθμού ένας 26χρονος που έγλειψε αποσμητικά σε σούπερ μάρκετ φωνάζοντας “ποιος φοβάται τον κορωνοϊό”, καθώς και ένας λευκός Αστυνομικός, ο οποίος έβηξε και κοντά του ήταν μία ομάδα μαύρων! Και γράφει ο Μιχάλης Μητσός:

“Η ίδια λογική θα μπορούσε να εφαρμοστεί και στην περίπτωση των Ιερέων, που κοινωνούσαν προχθές από την πίσω πόρτα πιστούς στο Κουκάκι και στην Κέρκυρα. Αλλά δεν θα συμβεί κάτι τέτοιο. Πρώτον επειδή δεν είμαστε Αμερική… Δεύτερον επειδή οι Ιερείς μάλλον δεν γνώριζαν (εκτός αν δεν τους ενδιέφερε) ότι με αυτό που έκαναν έθεταν σε κίνδυνο την ζωή των πιστών”.

Αυτά γίνονται τώρα στην Ελλάδα… Όταν θα γίνουμε Αμερική, θα γίνονται άλλα… Τι να πει κανείς για το κατάντημα μιας χώρας, που δέχεται μέσα σε καθεστώς σιωπής να είναι κλειστές οι Εκκλησίες την Μεγάλη Εβδομάδα και την ίδια ώρα να προσεύχονται ανοικτά και ελεύθερα στο κέντρο της πρωτεύουσας μουσουλμάνοι λαθρομετανάστες;!…

Exit mobile version