Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης καθώς και τροφίμων από την Τ.Ο. Ανατολικής Αττικής

Συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης καθώς και τροφίμων από την Τ.Ο. Ανατολικής Αττικής

Η Τ.Ο. Ανατολικής Αττικής μέσα σε αυτές τις ιδιαίτερες συνθήκες που βιώνουμε και παρά την αναστολή των πολιτικών μας εκδηλώσεων, είναι παρούσα στην κοινωνική αλληλεγγύη και στην παροχή βοήθειας προς όλους όσους το έχουν ανάγκη.

Συγκεκριμένα αυτές τις ημέρες με πρωτοβουλία των Συναγωνιστών συλλέχθηκαν είδη πρώτης ανάγκης καθώς και τρόφιμα τα οποία παραχωρήθηκαν σε οικογένειες οι οποίες μαστίζονται από την ανεργία και την φτώχεια. Δυστυχώς είχαν την «ατυχία» να είναι Έλληνες και όχι παράνομοι μετανάστες για να τους χορηγείται από την κυβέρνηση μηνιαίο εισόδημα (χωρίς κάποια παροχή εργασίας) και μέσα στον εγκλεισμό και την πρωτοφανή «αποσωλήνωση» της αγοράς αδυνατούσαν να εξασφαλίσουν ακόμα και τα προς το ζην.

Ο Λαϊκός Σύνδεσμος – Χρυσή Αυγή ακόμα και έξω από το κοινοβούλιο, διαθέτει αίσθημα ευθύνης απέναντι στον Λαό  και μακριά από μικροκομματικές κεφαλαιοποιήσεις, συνδράμουμε με τα πενιχρά μας μέσα όπως κάναμε εδώ και δεκαετίες κάθε ελληνική οικογένεια που το έχει ανάγκη. Προσφέρουμε  από το υστέρημα μας για τους Έλληνες και δίνουμε τον Αγώνα για μια Πολιτεία η οποία θα χαρακτηρίζεται από διαφάνεια φροντίζοντας όλους τους Συμπατριώτες μας!

Ζήτω Η Νίκη!

Exit mobile version