Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Πάει και για Βουλή ο Τσιόδρας!

Πάει και για Βουλή ο Τσιόδρας!

Ο Σωτήρης Τσιόδρας, ο εκπρόσωπος του ελληνικού υπουργείου Υγείας, πήρε θέση στην διαμάχη του προέδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ με τον ΠΟΥ καθώς επιτέθηκε στον Αμερικανό Πρόεδρο χαρακτηρίζοντας ως «θεωρίες συνωμοσίας» τα λεγόμενα του!

ΚΡΙΣΙΜΗ ΜΑΣ ΕΙΠΑΝ Η ΕΒΔΟΜΑΔΑ! ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΧΘΕΣ ΕΙΧΑΜΕ ΕΥΤΥΧΩΣ ΜΟΝΟΝ 15 ΝΕΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

Στην στήλη “Μικροπολιτικά” της εφημερίδας ΤΑ ΝΕΑ, διαβάσαμε σχόλιο με τίτλο “Προσφορά”, στο οποίο πληροφορηθήκαμε ότι αναμένεται η επόμενη Βουλή να έχει και Ιατρό επιδημιολόγο, ο οποίος θα μπορούσε βεβαίως επί τόπου να εξετάσει την επιδημία του λαϊκισμού, του πολιτικαντισμού και γενικά του κυνοβουλευτισμού… Συγκεκριμένα, στο σχόλιο αναφέρεται:

“Στα νεοδημοκρατικά ψηφιακά πηγαδάκια ακούγεται η εκτίμηση πως αν όλα εξελιχθούν βάση του καλού σεναρίου της επιδημικής καμπύλης, ο Τσιόδρας θα μπορούσε να δεχθεί πρόταση για εκλόγιμη θέση στο επόμενο γαλάζιο ψηφοδέλτιο επικρατείας.”

Το μόνο που δεν έχουμε δει είναι να σηκώνονται οι ασθενείς στην εντατική και να φωνάζουνε “ο Τσιόδρας στη Βουλή”!

Υ.Γ. ΚΡΙΣΙΜΗ ΜΑΣ ΕΙΠΑΝ Η ΕΒΔΟΜΑΔΑ! ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΕΙΧΑΜΕ ΜΟΝΟ 15 ΝΕΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ – Μ. ΠΕΜΠΤΗ: “Ο εκπρόσωπος του υπουργείου Υγείας για τον κορωνοϊό, καθηγητής Λοιμωξιολογίας, Σωτήρης Τσιόδρας είπε σήμερα ότι το τελευταίο 24ωρο επιβεβαιώθηκαν 15 νέα κρούσματα.”

Exit mobile version