Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Συγχαρητήρια ΗΠΑ προς Μητσοτάκη για την στάση του απέναντι στην Τουρκία!

Συγχαρητήρια ΗΠΑ προς Μητσοτάκη για την στάση του απέναντι στην Τουρκία!

Και ύστερα μας λένε οι πληρωμένοι παραμυθάδες στα ΜΜΕ ότι η Ελλάδα ετοιμάζεται για πόλεμο με την Τουρκία…

Οι ΗΠΑ θέλουν ειρήνη στην Ανατολική Μεσόγειο ακόμη και εάν αυτό σημαίνει υποχώρηση της Πατρίδας μας σε μεγάλη σημασίας εθνικά θέματα! Αυτό έγινε άλλωστε και το 1974 όταν απέτρεψαν με κάθε τρόπο την αποστολή ναυτικών, αεροπορικών και στρατιωτικών δυνάμεων στην Κύπρο, αυτό έγινε και το 1996 όταν κατεβάσαμε την Ελληνική Σημαία από τα Ίμια. Και βεβαίως την επιθυμία των ΗΠΑ σέβεται απόλυτα ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η Νέα Δημοκρατία και για όποιους έχουν αμφιβολία, το εξής από επιστολή του Στέιτ Ντιπάρτμεντ:

«Το Στέιτ Ντιπάρτμεντ αναγνωρίζει την Ανατολική Μεσόγειο ως μια σημαντική στρατηγικά περιοχή και δεσμευόμαστε να παραμείνουμε αφοσιωμένοι και επικεντρωμένοι στο να διασφαλίσουμε την ειρήνη», σημειώνει το αμερικανικό Υπουργείο Εξωτερικών.

Η συγκεκριμένη τοποθέτηση έγινε από την διευθύντρια του Τμήματος Νοτίων Ευρωπαϊκών Υποθέσεων, Μαρία Όλσον, σε απαντητική επιστολή που εστάλη στο Ελληνοαμερικανικό Ινστιτούτο. Στην απάντηση της, η κ. Όλσον επισημαίνει ότι η υποστήριξη που παρείχε η Αθήνα για την ένταξη της Βόρειας Μακεδονίας στο ΝΑΤΟ αποτελεί παράδειγμα του ηγετικού ρόλου που επιτελεί η χώρα μας στη περιοχή.

Συγχαρητήρια λοιπόν στον Μητσοτάκη για την υποστήριξη για την ένταξη των Σκοπίων από τις ΗΠΑ και συλλυπητήρια από όλους τους προδομένους Έλληνες προς τους “μακεδονομάχους” της Ν.Δ., που χυδαία ψηφοθηρούσαν στα συλλαλητήρια. Τα συγχαρητήρια όμως όχι μόνον για το θέμα των Σκοπίων, αλλά και για την στάση της χώρας μας απέναντι στην Τουρκία. Από την ίδια επιστολή και τα εξής:

«Οι Ηνωμένες Πολιτείες χαιρετίζουν την στάση του πρωθυπουργού Μητσοτάκη απέναντι στην Τουρκία και οι Ηνωμένες Πολιτείες θα συνεχίσουν να ενθαρρύνουν δράσεις που μειώνουν την ένταση στην Ανατολική Μεσόγειο και καλούν όλες τις χώρες της περιοχής να αποφύγουν προκλητικές δραστηριότητες».

Αυτή είναι η “εθνική” πολιτική της Ν.Δ., την οποία αφελώς πίστεψαν πολλοί καλοί Έλληνες και την ψήφισαν!

Exit mobile version