Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Μητσοτάκης: Το πρωί πήγε να αποχαιρετήσει τα “προσφυγόπουλα”, το απόγευμα ήταν ΑΠΩΝ από την άφιξη του Αγίου Φωτός!

Μητσοτάκης: Το πρωί πήγε να αποχαιρετήσει τα “προσφυγόπουλα”, το απόγευμα ήταν ΑΠΩΝ από την άφιξη του Αγίου Φωτός!

Ο καθένας με τις προτεραιότητές του… Για τον Μητσοτάκη ήταν πιο σημαντικό να κουνήσει το μαντήλι στους “πρόσφυγες” από το ίδιο το Άγιο Φως!

Στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» βρέθηκε σήμερα το πρωί, Μεγάλο Σάββατο, Κυριάκος Μητσοτάκης. Ο πρωθυπουργός όπως βλέπετε στην πρώτη εικόνα παραβρέθηκε κατά την αναχώρηση 50 “ασυνόδευτων ανήλικων προσφύγων” για τη Γερμανία. Μάλιστα ανήρτησε και ένα tweet στον προσωπικό του λογαριασμό με φωτογραφίες από την παρουσία του.

Πριν λίγη ώρα αφίχθη στην Ελλάδα το Άγιο Φως. Σε μια λιτή – έως παρεξηγήσιμα φτωχή – τελετή, χωρίς κόκκινο χαλί (μήπως ο… κορωνοϊός μεταδίδεται από εκεί;!) και ένα “άγημα” μόλις 17 ανθρώπων – μαζί με την μπάντα! Στην υποδοχή του βρέθηκε, χωρίς την παρουσία κόσμου, εκ μέρους της κυβέρνησης, μόνον ο υφυπουργός Εξωτερικών Κώστας Βλάσης.

ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ από όπου ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΗΜΕΡΑ, ο πρωθυπουργός επέλεξε να είναι ΑΠΩΝ από το Άγιο Φως και ΠΑΡΩΝ στην αποχώρηση λίγων δεκάδων προσφύγων!

Νέα… ήθη από τους “νεοπατριώτες”…

Prime Minister GR

@PrimeministerGR

Η Κυβέρνηση αγωνίζεται πολλούς μήνες για να ευαισθητοποιήσει τις Ευρωπαϊκές χώρες να υποστηρίξουν την πατρίδα μας και να υποδεχθούν ασυνόδευτα προσφυγόπουλα. Ξεκινώντας από το Λουξεμβούργο & τη Γερμανία, το πρόγραμμα αυτό αρχίζει επιτέλους να υλοποιείται. https://primeminister.gr/2020/04/18/23795 

323 people are talking about this

 

Exit mobile version