Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ιερέας: “Μας έχουν φυλακίσει με απάτη”… Γιατί;

Ιερέας: “Μας έχουν φυλακίσει με απάτη”… Γιατί;

Γιατί έχει επιβληθεί αυτή η πρωτοφανής απαγόρευση;

Δεν λείπουν οι ελεύθερες φωνές, που άλλες στο όνομα της Αλήθειας, άλλες της Πατρίδας και άλλες της Θρησκείας τολμούν και καταγγέλλουν τα σημεία και τέρατα που συμβαίνουν στην εποχή μας. O Iερέας του Nαού του Αγίου Νικολάου στα Πευκάκια Εξαρχείων στην διάρκεια του κηρύγματός του είπε:

«Πού κατήντησε η εκκλησία της Ελλάδας. Ντρέπομαι. Μας έχουν φυλακίσει με απάτη για μια γρίπη. Να μας πάτε φυλακή, να τελούμε μέσα στο κελί μας τη θεία λειτουργεία και να απολογηθούμε στον Θεό, ότι δεν έχουμε άλλη δυνατότητα. Αίσχος, έστω την εσχάτη ώρα, μετανοήσατε αρχιερείς και άρχοντες».

Θα πρέπει ο καθένας από εμάς να προβληματιστεί για ποιον λόγο έχουν επιβληθεί αυτά τα μέτρα και όχι βεβαίως μόνον στην Ελλάδα, αλλά σχεδόν σε ολόκληρο τον κόσμο!

Ίσως γιατί θέλουν να δουν τις αντοχές του κόσμου στην σκλαβιά και την υποταγή. Και εις ό,τι αφορά αυτό εάν ήταν ο σκοπός τους, όλα δείχνουν μέχρι στιγμής ότι οι λαοί δεν έχουν την δύναμη της ψυχής να αντιδράσουν. Και φρόντισαν για αυτό εξαφανίζοντας αξίες και Ιδανικά.

Ίσως υπάρχει και ένας άλλος λόγος και ίσως αυτός να είναι μία αναδιαμόρφωση της παγκόσμιας οικονομίας σύμφωνα με τα συμφέροντα των ισχυρών του χρήματος, τέτοιος ώστε να επιτύχουν περισσότερο εύκολα την παγκοσμιοποίηση που δεν είναι τίποτε άλλο από μία απόλυτη τυραννία του χρήματος.

Exit mobile version