Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Με τα Έθνη που θα στηρίξουν το αγώνα για το γκρέμισμα της παγκοσμιοποίησης

Με τα Έθνη που θα στηρίξουν το αγώνα για το γκρέμισμα της παγκοσμιοποίησης

Η επέλαση του Κορωναιού, ενός ιού Χίμαιρα, ειδικά στην ευρωπαϊκή ήπειρο, αλλά και γενικότερα στο δυτικό κόσμο μοιάζει να μην έχει τέλος.

Είναι πλέον γεγονός πως θα επιφέρει αλλαγές και ανακατατάξεις σε παγκόσμιο επίπεδο απειλώντας με ολοκληρωτική καταστροφή, τόσο μέσω θανάτων από την ίδια την αρρώστια όσο μέσω των αποτελεσμάτων που θα έχει στον παγκοσμιοποιημένο οικονομικό ιστό, την παγίδα του οποίου δυστυχώς είναι ολόκληρα Έθνη των οποίων η επιβιώσει απειλείται.

Εδώ και πολλές δεκαετίες το Εθνικιστικό Κίνημα την Ελλάδα, που αντιπροσωπεύεται από την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και μόνο, έκρουε τον κώδωνα του κινδύνου που τελικά επιφυλάσσει ένα παγκοσμιοποιημένο οικονομικό μοντέλο.

Μια παγκόσμια οικονομία στηριγμένη στην υπερπαραγωγή, στους τόκους και τα δανεικά, μέσω συνεχούς και ανηλεούς εκμετάλλευσης των φυσικών πόρων και στην υπερκατανάλωση προϊόντων που στη συντριπτική τους πλειοψηφία δεν προσέφεραν και τελικά βύθισαν την ανθρωπότητα στη ματαιοδοξία, στον υλισμό και στην απαξίωση θεσμών, ιδεών και προτύπων για τα οποία αξίζει κανείς να ζει. Υπέρμαχος φυσικά αυτής της παγκοσμιοποίησης και της ευρωπαϊκής προοπτικής της χώρας και η ΝΔ και η τιμημένη αριστερά των δήθεν οικολόγων και των διεθνιστών, μπλεγμένη στο κουβάρι των μαρξιστικών ιδεοληψιών της.

Το διεθνές τοκογλυφικό χρηματοπιστωτικό σύστημα εκπροσωπούμενο από παγκόσμιους θεσμούς όπως ΔΝΤ, επενδυτικές τράπεζες, παγκόσμια τράπεζα, ΕΕ-ESM και άλλα δηλητηριώδη ερπετά μέσω των δανείων με τα οποία θα κατακλείσουν τα κράτη θα δεσμεύσουν στην ουσία τον μελλοντικό πλούτο γενεών ολόκληρων, μετατρέποντας τους ανθρώπους σε αγέλη δούλων προορισμένων να κυβερνούνται από μια συμμορία. Η νοοτροπία αυτή, που λαμβάνει διαστάσεις γενικευμένης οικονομικής γενοκτονίας είναι η εξαρχής νοοτροπία που είχε μια μικρή κλίκα πλουτοκρατών. Το αδιέξοδο στο οποίο έχει οδηγηθεί δεν θα αποτρέψει αυτούς τους λίγους από το να ζήσουν μέσα στα πλούτη τους, έστω πατώντας επί πτωμάτων και ερείπια ψυχών.

Ως Έλληνες Εθνικιστές, στην παγκόσμια λαίλαπα που έρχεται, οφείλουμε να υπερασπιστούμε το μέλλον των δικών μας ανθρώπων και της φυλής μας. Στον αγώνα δρόμου για την παγκόσμια κυριαρχία που έχει ήδη ξεκινήσει για την μετά πανδημίας εποχή, οι Έλληνες πρέπει να στηρίξουν μιας νέα Εθνικιστική Κυβέρνηση, αποτελούμενη από ανθρώπους που θα επιφέρουν ριζικές αλλαγές στη δομή και λειτουργία τους Έθνους. Χρειάζεται ως εκ τούτου στήριξη σε μια ισχυρή Ηγεσία, που θα αντιμετωπίσει την εγχώρια πολιτική ελίτ κατευθυνόμενων αχυρανθρώπων, θα επιφέρει ριζική ανακατανομή του πλούτου, θα αναπτύξει τα οικονομικά εργαλεία που απαιτούνται μέσω επιστροφής σε εθνικό νόμισμα και θα υλοποιήσει μια πραγματικά Εθνική πολιτική.

Στο μέλλον, του οποίου η ταχύτητα προσέγγισης μοιάζει ιλιγγιώδης, θα χρειαστούν εκείνες οι συμμαχίες, με εκείνα τα Έθνη που θα στηρίξουν το αγώνα για το γκρέμισμα της παγκοσμιοποίησης και των δινών που επιφέρει.

Στον αγώνα αυτό την πρωτοπορία πρέπει να έχουν τα Εθνικιστικά Κινήματα της Ευρώπης ώστε να καταστήσουν τη γηραιά ήπειρο μια πατρίδα των Εθνών, των αξιών και της παράδοσης απαλλαγμένες από το δηλητήριο των διεθνών τοκογλύφων. Σε πανδημίες τέτοιου μεγέθους, φυσική εξέλιξη στους προηγούμενους αιώνες, αλλά δυστυχώς στις μέρες μας ίσως και ανθρώπινη παρέμβαση, η ανθρωπότητα δοκιμάζεται και οι αλλαγές που επέρχονται αντηχούν στους αιώνες αλλάζοντας την πορεία της ιστορίας. Ίσως αυτή η πανδημία οδηγήσει στην ολοκληρωτική συντριβή των ανίερων σχεδίων κάποιων τρωκτικών και αυτό είναι που ευχόμαστε.

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΛΙΟΚΟΣ

Exit mobile version