Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Για όλα φταίει η Χρυσή Αυγή, που όμως έχει… “τελειώσει”!

Για όλα φταίει η Χρυσή Αυγή, που όμως έχει… “τελειώσει”!

Πλήρης ο αποκλεισμός του Κινήματός μας από τα ΜΜΕ της διαφθοράς και της διαπλοκής, τα χρυσοπληρωμένα ΜΜΕ από την φιλελεύθερη χούντα που έκλεισε τις Εκκλησίες. Το πάθος και το μίσος τους όμως είναι τόσο μεγάλο, που σπάνε την συνωμοσία της σιωπής χωρίς να το θέλουν. Έτσι πρόσφατα έγραψαν και είπαν σχεδόν όλα τα ΜΜΕ σε διαδίκτυο και κανάλια  πάνω-κάτω τα εξής:

“Ένταση επικράτησε έξω από εκκλησία στον Κορυδαλλό αργά το απόγευμα του Σαββάτου έξω από εκκλησία, ενώ αναζητείται ο Ηλίας Παναγιώταρος. Όλα ξεκίνησαν όταν μία ομάδα περίπου 70 ατόμων, ανάμεσά τους και οπαδοί της Χρυσής Αυγής αλλά και ο Ηλίας Παναγιώταρος, απαίτησαν να γίνει η περιφορά του Επιταφίου. Υπήρξαν έντονες φραστικές αντεγκλίσεις με αστυνομικούς που έσπευσαν στο σημείο και ακολούθησαν επεισόδια… Λαμβάνονται καταθέσεις για τον εντοπισμό των υποκινητών των επεισοδίων έξω από την εκκλησία προκειμένου να απαγγελθούν κατηγορίες και για ηθική αυτουργία.”

Μεγάλο έγκλημα λοιπόν, το να θέλουν κάποιοι την περιφορά του Επιταφίου… Η απαγόρευση αυτή της κυβέρνησης Μητσοτάκη ήταν ύβρις και βλασφημία και θα την βρει μπροστά της.

Exit mobile version